Amerikadan S3 Alacağım Lütfen Yardım ..

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba belirttiğim gibi fiyatı uygun olursa S3 alabilirim.
Amerikada AT&T firmasında KONTRATSIZ fiyatı: 550$ http://www.att.com/shop/wireless/devices/samsung/galaxy-s-iii-marble-white.html

Ama tabiki AT&T firmasından almayacağım cünkü türkiyede kullanacağım. Sorum şu AT&T de kontratsız 550$ ise normal unlocked fiyatı ne kadardır? 600$ diye duydum ama ne kadar doğru bilemem.

Eğer Amerikada makul fiyatlı değilse makul fiyata hangi ülkeden bulabilirim? Çoğu ülkeden tanıdıklarım olduğu için elden getirteceğim pasaport kaydı 100 TL olduğunu biliyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Amerikadan alin orada Unlock yaptirip getirin burada pasaport kaydi yaptirip kullanin..

eTerNal_cRy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eBay üzerinden Amerika'da bir adrese teslim yöntemi ile 32GB Factory Unlocked modelini 649 $ a aldım. 100 TL ye de pasaportuma kaydettirdim ve sorunsuz kullanıyorum.

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eBay üzerinden Amerika'da bir adrese teslim yöntemi ile 32GB Factory Unlocked modelini 649 $ a aldım. 100 TL ye de pasaportuma kaydettirdim ve sorunsuz kullanıyorum.
benim bildiğim unlocked ları kullanabiliyoruz türkiyede. factory unlocked modellerinde sim kilidi olmuyor mu ? birde sunu sorayım eğer sim kilidi oluyorsa pasaporta kaydettiğimizde sim kilidi acılıyor mu ? Birde imei kodları ile alakalı sorunlar duydum sizde böyle bir sorun var mıdır ?

birde ben adrese teslim almayacağım elden tanıdıklarımdan getirteceğim pasaporta kaydettireceğim birde 16 GB alacağım (sora hafıza kartı alırım) acaba 16 Gb lıkların fiyatları hakkında bilginiz var mı ?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
imei attirmak diye bise var o sorunlar oradan kaynaklaniyor. Sizin onlarla bi isiniz yok.. :) Pasaport kaydiyla Simkilit acilmaz. Herhangi bir operatorden 20 liraya actirabilirsiniz..

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde arkadas yurtdışından 2 tel almıs birini aldığı ülkede açtırmıs ama onu TR de kullanamamıs sorun cıkmıs. Ama TR de sim kilidini actırdığı tel i sorunsuz kullanıyormus bende yurt dışından alıp burda mı actırayım birde Amerikadan sıfır alacağım imei ile alakalı sorun cıkmaz değil mi?
birde son soru yurtdışından factory unlocked mı almalıyım yoksa sadece unlocked olan modeli mi almalıyım ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hiç uğraşmaya değmez Pasaport kaydı dahil size 1100 tl gibi bir maliyeti olacak. Gelin Türkiye'den paşa gibi 1400 tl ye alın garantide falan sıkıntı yaşamazsınız :)

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç uğraşmaya değmez Pasaport kaydı dahil size 1100 tl gibi bir maliyeti olacak. Gelin Türkiye'den paşa gibi 1400 tl ye alın garantide falan sıkıntı yaşamazsınız :)
ben uğreşmayacağım tanıdık gelirken getirecekken ben niye burda 400 TL fazla verip alayım bu enayilikten baska birşey olmaz herhalde..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hata kaza cihazında donanımsal arıza olursa görürüm ben seni o zaman :) s3 yapı itibari ile oldukça hassas bir alet zaten.400 değil 300 tl fazladan vereceksin bu arada :) ki Türkiye den taksitli alıp o parayı kullanabilirsin :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
he ya baba gibi tel 1400 oldu bende az para olsa alırım:D

ben uğreşmayacağım tanıdık gelirken getirecekken ben niye burda 400 TL fazla verip alayım bu enayilikten baska birşey olmaz herhalde..
yarın bir gün bir şey olursa 300 tl vermemenin asıl enayilik olduğunu anlarsın tabi seçim senin her türlü hayırlı olsun:D

1Droid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer adam akıllı kullanacaksan getir yoksa bi sorun olur 300 tl paşa paşa ödersin :)

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun olmaz 1 sorum var telefonun kendisinde türkçe dil desteği var mıdır ??

eTerNal_cRy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Factory Unlocked olanlarda zaten fabrikasyon olarak kilit yoktur. Aldığım telefona direk sim kartımı takıp kullandım. Aynı gün de pasaport kaydımı yaptırdım. İlk açtığım gün güncelleme geldi kiesten onu da yükledim. şu ana kadar bir problem yok. JB 4.1.1 i sabırsızlıkla bekliyorum :)
1400 TL ye alın diyen arkadaşlar 16 Gb fiyatından bahsediyorlar sanırım Yurt dışından 32 Gb lık modelini daha ucuza almak varken yarı kapasiteye daha fazla para vermek tamamen tercih meselesi :)

Ek olarak 300-400 tl lik maliyet çıkarak arkadaşlar; o maliyetler çoğunlukla kullanıcı hatası ile (düşürme, sıvı teması, ekran kırılması v.s.) oluşan arızalarda servis tarafından verilen fiyatlardır ki, Türkiye'den garantili cihaz dahi alsan bu tip problemlerde kullanıcı hatası deyip aynı parayı isterler. Diğer bütün yazılımsal problemleri de orta seviye bir bilgisayar kullanıcısı bile forumlardan bilgi alarak çözebilir. (Cihazım IMEI si ile oynanmadığı sürece. Onun şimdilik çözümü yok, bildiğim kadarı ile servis bile hallademiyor sadece geçici olarak düzeltiyor ve güncelleme yapılamıyor malesef)

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
at&t modelı qualcoom snap dragon s4 le cip set ini kullanıuor dıye hatırlıyorum exynoss degıl international versionu oldugundan emın ol alırken.

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
at&t modelı qualcoom snap dragon s4 le cip set ini kullanıuor dıye hatırlıyorum exynoss degıl international versionu oldugundan emın ol alırken.
arkadaşlar siz yanlıs anladınız ben sadece bir firma olduğu için fiyat konusunda yardımcı olur diye at&t linkini koydum yoksa at&t den almayacağım normal modelini alacağımda international version alacağımı bilmiyordum normal bir unlocked alsam olmuyor mu yani Türkiye de kullanabilmem için illa international version mu olmalı ??
bu arada sadece international versionlarda mı Türkçe dil desteği var ?

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar siz yanlıs anladınız ben sadece bir firma olduğu için fiyat konusunda yardımcı olur diye at&t linkini koydum yoksa at&t den almayacağım normal modelini alacağımda international version alacağımı bilmiyordum normal bir unlocked alsam olmuyor mu yani Türkiye de kullanabilmem için illa international version mu olmalı ??
bu arada sadece international versionlarda mı Türkçe dil desteği var ?

evet turkıyede ınternatıonal kullanıyor.snap dragon s4 olan da hat destegı vemreye bılır lte falan o olaylar karısık bencede yurt dısından alma gıdıcen gelıcen pasaport kaydıyla ugrasıcan bı ton 1500 e 0 garantılı s3 var yanı pıyasada.

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet turkıyede ınternatıonal kullanıyor.snap dragon s4 olan da hat destegı vemreye bılır lte falan o olaylar karısık bencede yurt dısından alma gıdıcen gelıcen pasaport kaydıyla ugrasıcan bı ton 1500 e 0 garantılı s3 var yanı pıyasada.
yok ben gidip gelmicem tanıdıklarım var orda onlar alıp getircekler burda pasaporta işleyip kullancam. orda 600$(1080TL + 100TL de pasaport toplam=1180 TL ye denk geliyor. peki telefonun kendisinde türkçe dil desteği var demi amerikadan alsak bile

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
2 Hafta once amerikadan S3 alan bir uye vardi. Telefonda turkce dil desteginin olmadigini vurgulamisti. Amerikadan gsm sirketleri icin uretilmemis bir S3 alirsan sorum cikmaz. Pasaport kaydini yaptirirsin pasa pasa kullanirsin. Telefonun sim free olmasi lazim hattini takip kullanabilmen icin.Bana kalirsa hic amerikadan getirme Turkiye de fiyatlar dibe vurdu iyice 1500 cok rahat garantili sifir S3 alabiliyorsun. Amerikadan alinabilecek tek telefon iphone dur.

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Hafta once amerikadan S3 alan bir uye vardi. Telefonda turkce dil desteginin olmadigini vurgulamisti. Amerikadan gsm sirketleri icin uretilmemis bir S3 alirsan sorum cikmaz.
demişsin de ben zaten gsmler için üretilmiş almayacağım gsmler için üretilmişler şey dimi arka kapağında yada ekranın üzerinde samsung yerine at&t yada T-Mobile filan gibi gsm operatör isimleri yazıo. Ben international factory unlocked alıcam arkasındada ekran üstündede Samsung yazacak. benim sorum international version da türkçe dil var mı ??

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
demişsin de ben zaten gsmler için üretilmiş almayacağım gsmler için üretilmişler şey dimi arka kapağında yada ekranın üzerinde samsung yerine at&t yada T-Mobile filan gibi gsm operatör isimleri yazıo. Ben international factory unlocked alıcam arkasındada ekran üstündede Samsung yazacak. benim sorum international version da türkçe dil var mı ??
Global versiyonunda var ama amerikada bulabileceğini sanmıyorum. Amerika için ayrı bir versiyon çıkartıldı amerikada global versiyon niye satılsın satılsada alanın akıl sağlığında sorun vardır. 4G desteği veren bir ülkede gidip 4G desteği desteklenmeyen bir versiyon satılır mı satılmaz bence.

Global versiyonunda var ama amerikada bulabileceğini sanmıyorum. Amerika için ayrı bir versiyon çıkartıldı amerikada global versiyon niye satılsın satılsada alanın akıl sağlığında sorun vardır. 4G desteği veren bir ülkede gidip 4G desteği desteklenmeyen bir versiyon satılır mı satılmaz bence.

Reaksiyon puanı
189
İyi de sim kilit olayı sadece iPhone'lara özel bir şey android cihazlada sim kilidi diye bir şey yok. Sözleşme de sadece ben şu kadar süre ile hattınızı kullanacağım demek için...

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşim o paraya amerikadan iphone 5 getirt iphone'u gel burda bozdur kendine garantili galaxy s 3 al s3ü neredeyse bedavaya getirmiş olursun

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim o paraya amerikadan iphone 5 getirt iphone'u gel burda bozdur kendine garantili galaxy s 3 al s3ü neredeyse bedavaya getirmiş olursun
eveeet yaratıcı fikirler gelmeye başladı devam devam:biggrin:

bu site çıldırmış olmalı :lol::lol::lol::lol::lol::lol: bu fiyatlar Türkiye ile aynı fiyatlar bide pasaport kaydı ekleyince daha pahalı oluyor normal piyasa bu değil 550$ - 600$ filan

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben bilmiyorum detaylı lakin kuzenim öyle demişti bestbuydan bak fiyatlar aynı diye.