Amerika'dan Htc one gelecek, gümrüğe takılır mı?

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben amerikadan htc one ve beats kulakiçi kulaklık aldıracam babama kargo ile gönderecek acaba kargo gümrüğe takılırmı bikaç forumda bazı kişilerin eşyaları gümrüğe takıldı istanbul gümrüğe gidip aldılar ben rizede yaşıyorum istanbula gidemem 500 tl git gel masraf bilgisi olan varmı hangi kargo şirketi ile gönderse öylebi sorunla karşılaşmayız

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Amerikadan onları getiriyorsan istanbula da gidersin kardeşim.

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer istanbula gideceksem hemen hemen aynı fiyata geliyo telefon boşa zaman ve baş ağrısı burdan alırım sadece gümrüğe takılma gibi sorun çıkarmayacak bi şirket varmı die sordum bilgin varsa paylaş

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefon takilir kardesim rizeden ucakla gidersen 500 tl tutar tabi masraf otobus yok mu

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hımm mecbur biri gelirken göndertecem başka şansım yok galiba :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

otobüsle tam bilmiyorum ama 10 saaten fazla sürüyo hiç çekilecek bi durum değil istanbulda bi yakınım var ona desem alır ama neler gerekiyo nekadar daha masraf çıkar

caghan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kargoyla gönderirsen gelmez posta ile gönder hem ucuz hemde gümrüğe takılmıyor tabi GIFT(hediye) yazdır yine kutusunun üzerine birde kutusunun üzerine irsaliyeye 100$ ı aşmayacak fiyat girmeniz lazım

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bayağı bi oğrastıracak gibi ama neyseki 20 gün içinde babamın bi arkadaşı gelecek :D