Amerika sapıttı:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben bu oynu oynamamıştım, güzel bişeye benziyor gibi, indireyim bari.

İndirirsen de zaten genelde riplidir çünkü kopya aldım şansa ripliymiş videoları yok sadece oyun halbuki youtube videolarında oyun içinde gerçek kişilerin ülke başkanlarının(oyundaki başkanlar falan değişik vs.)konuşmaları bize ne yapacağımızı falan anlatıyorlar.Orjinal almanı tavsiye ederim sovietleri bitirdim new york benim oldu ele geçirdim.Orjinal alıcam bende videoları var diye tekrar bitirecem şimdi japonya olarak bitiriyorum.

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Torrent'lerde araştırma yapın bulursunuz. Ör: şu konuya bakın size yardımcı olacaktır

Bu arada resimleri görünce savaş yapası gelmiyor insanın :D

gayzer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama resimde kız taşmış baya..böle askerler bizde de olsa...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
İlginç, herkes 14 yaşındaki bir çocuktan ultrafelsefik davranışlar bekliyor. Bir de herkes çocuğun yaşıyla dalga geçmiş; anlamıyorum 14 yaşından büyükler de bir gün 14 yaşında değiller miydi?

Fotoğraf "diz kapağı" diye tabir edilebilecek bir cinsten değil, doğrudan doğruya tahrik etmek amacıyla yapılmış bir tasarım. Zaten bakın yorum yapanlardan da anlaşılıyor; "bizde de böyle askerler olsun" filan.. Olsun tabi, biz de arkadaşımızın karısına kızına sarkalım ne eğlenceli olurdu değil mi? Hatta kız kardeşimiz askere gittiğinde onu da gözetlesinler filan? Süper olurdu değil mi gayzer, veya diğerleri?

Excellent, kardeşim senin farkına varmış olduğun şey, insanların beyinlerinin fonksiyonelliğini "meşru" yollardan devre dışı bırakmak için yapılmış bir satış stratejisi. Ağzının suyu ne kadar akarsa o kadar gözün döner ve böylece harcadığın paranın büyüklüğü gözüne gelmez. Ayrıca ahlakı olmadığı için her zaman parayla satın alınabilecek bir matrix ajanı, akılsız olup çıkıverirsin.

O yüzden sen işin bu kısmıyla ilgilenme illa ki oynayacaksan. Ya da istiyorsan git aynı kulvardan farklı oyunları oyna; ama tepkini ortaya koyman çok güzel.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zaten verdiğim videonun da ötesi var oyunda nereden biliyorum eh tabiki de geçemediğim yerler oldu youtubede bölümün adını yazıyom tabi benimki korsan o videolarda canlı canlı videolarını çekmişler bir oyun için birsürü kişininkoymuşlar çeşitli yerlerde çeşitli videolar çıkıyor.Ama baksanıza kadın bare düz oturur böyle saldır işareti yapar resmen tövbe tövbe domalan olmuş eteği zaten...

Hem o zaten asker değil nasıl oluyorsa çeşitli bölümlerde bize emirler veren kızlarda var o kızlardan biri işte:D

Reaksiyon puanı
189
Elmacik haklısın da karşıdaki normal çocuk değilki baksana yoruma :

Zaten verdiğim videonun da ötesi var oyunda nereden biliyorum eh tabiki de geçemediğim yerler oldu youtubede bölümün adını yazıyom tabi benimki korsan o videolarda canlı canlı videolarını çekmişler bir oyun için birsürü kişininkoymuşlar çeşitli yerlerde çeşitli videolar çıkıyor.Ama baksanıza kadın bare düz oturur böyle saldır işareti yapar resmen tövbe tövbe domalan olmuş eteği zaten...

Hem o zaten asker değil nasıl oluyorsa çeşitli bölümlerde bize emirler veren kızlarda var o kızlardan biri işte:D

gel de kızma...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ExCeLLeNT kardeşim benim sana önerilerim hemen Red Alert 3 ü bilgisayarından kaldırıyorsun, Spore gibi daha senin yaşına uygun oyunları oynuyosun oyun almadan önce www.esrb.com dan oyunun yaş sınırına bakıyorsun bir daha forumda böyle gereksiz bir konu açıp milleti birbirine düşürmüyosun, hadi güzel kardeşim büyüyüpte gel :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sapıtan Amerika değil oyun yapımcıları.Malesef oyuncu çekmek, para ve güç adına, oynayan yaş grubunu hesaba katmadan kadınları cinsel obje olarak oyunlarda kullanıyorlar.Bu durumda genç kardeşlerimizin kişisel gelişimini çok olumsuz şekilde etkiliyor.Ama burada aile bireylerine büyük iş düşüyor.Çocuğa bilgisayar almakla iş bitmiyor.Ne tür oyunlar oynaması gerektiğini birilerinin ona anlatması gerek.

Reaksiyon puanı
189
daha öncede belirttim. her oyunda bir yaş sınırlaması var. çocukları başı boş bırakırsan olacağı bu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sapıtan Amerika değil oyun yapımcıları.Malesef oyuncu çekmek, para ve güç adına, oynayan yaş grubunu hesaba katmadan kadınları cinsel obje olarak oyunlarda kullanıyorlar.Bu durumda genç kardeşlerimizin kişisel gelişimini çok olumsuz şekilde etkiliyor.Ama burada aile bireylerine büyük iş düşüyor.Çocuğa bilgisayar almakla iş bitmiyor.Ne tür oyunlar oynaması gerektiğini birilerinin ona anlatması gerek.

Ya bende sorun yok küçüğüm diye zaten cinsel şeyler de yok ama yani bunları yapan şirketler Amerika şirketleri değil mi Amerika gerçekten sapıttı artık her oyunda görmek mümkün olacak yakında tabi yaş sınırı koymazlarsa oynabilirsek ki Allah bilir yaş sınırını da kaldırırlar hem ben oyunu niye bilgisayarımdan kaldırıyım bendeki kopyanın tek sapık tarafı o resim ve o bölümü bitireli 3 gün oldu.:DDaha Japonyayım öbürküleri yeniyim sonra Amerika olup yenicem öbürküleri sovietler bitti zaten onlarla ele geçirdim her yeri:D