Ameliyat olmam gerekiyor

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
geçmiş olsun allah acil şifalar versin

en iyi ameliyat otopsiden iyidir :D

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
otopsinin neyi varmış canım..... ben çok seviyorum otopsileri. yetişkin otopsileri sadece biraz kokuyor o kadar...

trabzonda olacak olsaydı ameliyatın ben de girerdim :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
otopsinin neyi varmış canım..... ben çok seviyorum otopsileri. yetişkin otopsileri sadece biraz kokuyor o kadar...

Vayy bee bakış açısına bakar mısın:)

Benim otopsim trabzonda olsa girer misin peki:D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
geçmiş olsun abi
hayırlısı neyse o olsun

blazedanger35

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle...
Bu arada bende sinüzit hastasıyım .

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konka biloja nedir ya. burunda öle bi konka mı vardı

benm bildiğim 3 konca var.

conca nasalis inferior media ve süperior
burun kemiklerinde genişleme artık bir delik tam tıkanmış ondan sinüjit tetikliyormus

Emu hemşom geçmiş olsun, bende halı saha maçında sakatlandım yarın hastaneye gidicem, inşallah kötü bişi çıkmaz.
geçmiş olsun hemşo inş. bişey çıkmaz, benimde sağ ayak bileğimde tendonlarda zedelenme varmış 6 ay sahalardan men oldum :cry::cry: onada bugün baktırdım

Benim burnumda et,kemik ve yamukluk vardı.Bir de sinizüt sorunu.Ben ameliyat oldum fakat doktor ve anestezi uzmanı tanıdık oldukları için narkozsuz bayılttılar.Sana yaşayacağın zorukları anlatayım.Narkoz alacağın için ayıldığında biraz miden bulanacak birazda ağrın.Burnuna büyük ihtimal tampon koyacaklar.Tampon çıkarılana kadar nefes problemin olacak.Başkada birşey olmayacak :)
Şimdiden geçmiş olsun.
narkozsuz bayıltma nasıl oluyor, bu şekilde daha mi iyi oluyor? ameliyattan sonra durumun nasıl şikayetlerin bittimi? sinizüt bittimi?

Çok Üzüldüm. Ben Konuyu Açarken SENDEN BAŞKA Biridir Gibisinden Açtım. Doğrusu Ben Beklemiyordum.... Şimdiden Geçmiş Olsun. Sana Tavsiyem Burun Kemik Eğriliği İçin Ameliyat Olma... Önemli DEĞİL
burun eğriliği için değil kemiklerde genişleme varmış nefes almayı zorluyor ondan oalcam ameliyat

İlk önce geçmiş olsun diyorum...
Bende 2 sene önce burnumdan et ve kemik aldırdım. ( estetik operasyonu değildir ) Ben hiç ağrı sızı hissetmedim. Gittiğim yer çok iyiydi. Tek sorun kanama, kanamam çok olduğu için hastane de bir gün tutmuşlardı velevki sizi de tutacaklardır. Yastığınızı yükseltmeniz gerekecektir aksi taktirde akan kandan boğulma riskiniz var. Çok tehlikeli de değil yani :) Sonra hep sıvı yiyecekler tüketeceksiniz. Yutkunma probleminiz olacak. En fazla 3 gün. Asla başınızı yere eğmeyeceksiniz. Tamponlarınız olacak. Benim tamponlarım çekilirken hiç acımadı. Doktorum işini bilen biriydi. Sakın korkmayın, cesaretinizi yüksek tutun :pilot: Hiçbirşey olmayacak Allah'ın izniyle ;)
nerde ameliyat oldun ö.m. den yazarmısn yeri ve doktorun adını ;):cowboy:

Geçmiş olsun bendede sinüzit var çocukluğumdan doktor bana lyomer verdi doğal okyanus suyu ondan alabilirsin eczaneden fiyatıda makbul ve sinüzide çok iyi geliyor adı lyomer mavi bir kutusu var lavage du nez yazıyor kutuda
sinüzit değil benimki kemik genişlemesi sinüziti tetikliyormus ama

walla emu ameliyat olucam ayağına forumdan kaçmak olmaz :D tek parça ve görevinin başında bekliyoruz seni. geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum...
kaçmak yok burdayız ;)

bende rizeliyim ama ameliyatı istanbulda olurum sanırım

ayrıca tüm arkadaşlara iyi dileklerinden ötürü çok tsk. ederim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Geçmiş olsun abi inşaallah çabuk iyileşirsin senin ağzı burnu dağıtacaklarda sonra ortaya ne çıkacak:D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
arkadaşlar bugun tüm gün hastanedeydim. sinüjit rahatsızlıgı nedeniyle.
tomografı cektirdim. kemiklerde genişleme varmıs (konka biloja) ameliyat olmam gerektiği söylendi ! :( burunda yamuklukta varmıs
benim agzı burnu iyice dagıtacaklar anlayacagınız :hammer:

Bende bir rahatsızlıktan dolayı ameliyat olmam gerektiğinde sarsılmıştım, hastaneye ameliyat için gittiğimde hiç duymadığım ameliyatlara şahit oldum (askeri hastanede yatakhaneleri gezerken). Sarsıntım sevince dönüştü ve bana sadece bu rahatsızlık isabet ettiği için şükrettim. Geçmiş olsun.

eee göre göre alıştık.çarşamba gene otopsiye gitcemm... beklerim :)

Bize konu açıp anılarını yazabilir misin? Ciddi soruyorum.

sbakar77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ameliyat olmadan cok düşün ve doktor sayısını arttır arkadaş ve hepsine son sorun kar zarar getirisini sor gecmiş olsun

bu arada devlet hastenesinde uzman doktor şart prof. doc gereksiz

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun... Allah(c.c) acil şifalar versin.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Geçmiş olsun modum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Geçmiş olsun.Umarı kısa sürede sağlığına kavuşursun.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Sırf moral için bir şaka yapacağım yanlış anlama:
"Bizim köyde bir Hakkı amca vardı, burnundan ameliyat oldu sabaha yetişmedi"
(Hababam Sınıfı mıydı neydi?..)
Allah acil şifalar versin!...