AMD'mi - İntelmi?

rayaz032

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce amd işlecilermi iyi yoksa intel işlemcilerimi? söylentiye göre amd intele göre daha az ısınıyormuş ve hızlıymış doğrumu? ve ayrıca intel pahalı amd az daha ucuz siz hangisini tavsiye edersiniz? :confused1:

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Ben 2 senedi amd kullanıyorum ve memnunum.Hem fiyatı hem performansı cazip kılıyor.

Oyun performansı bakımından amd inteli ezer geçer.

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yerine göre değişiyor intelin i7lerine amdde rakip yok ama amdde beni kendine çeken bişey var. giriş-orta seviyede amd üst seviyede inteli tercih ederim ben

afidanci66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır hem amd hemde intel kullandım. İntel ısınma ve kasılmayı çok yapıyor. Ben grafikerim ve İntelde zorlandığım zaman iş yerimde bulunan AMD işlemcili bilgisayara yönlendirip orada yapıyorum. Yeni bilgisayarlarıda AMD aldırdım ve çok menmunuz. Evde AMD 7850 kullanıyorum. Güçlü powersupply ile hem soğutma hemde kasılma problemlerini AMD de unuta bilirsiniz. Oyunlarda İntel ilk başta farklı görünüyor ama bir süre sonra kasılıp şişiyor ve res yiyor. Amd ise stabil çalışmasına devam ediyor. Hemde intel'den çok daha ucuz...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
INTEL kesinlikle AMD' den kat kat daha iyi işlemciler yapıyor. AMD' nin kiler çin malı kalır bence yanında. Ancak bütçeniz düşük ise AMD tercih edebilirsiniz.

INTEL' in işlemcileri daha stabil ve daha soğuk olarak çalışır AMD' nin işlemcilerine göre. Çoklu çekirdek konusunda da INTEL öncü durumda zaten. Paranız varsa INTEL' den şaşmayın derim.

INTEL + NVIDIA kusursuz sistemler için :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
hocam masüsütü alacaksan intel , dizüstü alacaksan amd :D çünkü dizüstünü intel alırsan kazık yemiş gibi olursun :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bende kesinlikle AMD al diyorum.İntelin işlemcileri çok pahalı.AMD ise nerdeyse aynı performansa daha ucuz modeller sunuyor.3 senedir AMD kullanıyorum.Çok memnunum.Yüz tane işlemci alayım yüzündede AMD alırım.O kaddarr :)

slash+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle AMD hem 3d programlarda hemde oyunlarda....intel yetersiz kalıyo..

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kesinlikle AMD hem 3d programlarda hemde oyunlarda....intel yetersiz kalıyo..

ahahaha celeron 667mhz kullanıosan haklısın yetersiz kalır:D:D:D:D:D
Amd kim demişse intelden hızlı falan deildir:)
Karşılaştırma yaparken aynı klas işlemcileri karşılaştırmayan mahluklar için evet öle amd daha hızlı:D:D:D

Paran varsa İntel alcaksın yoksa amd tartışmaya gerek yok

Ayrıca sorarım kaç tane 3d iş yaptınızda bundan para kazandınızda hangi ekran kartını kullandınızda böle bi yorum getirebildiniz şaşıyorum.

İnsanlara yanlış bilgi vermeyi mi seviyosunuz? Yoksa bazı şirketlerin çalışanısınızda size yaptığınız reklam karşılığında para mı veriyolar? Arada kaldım hangisi bilemedim

Ahahaha yarıldım ya bu intel-amd hangisi daha iyi tartışmasını çok seviyorum bol bol güldürüo konu hakkında bihaber insanlar beni:D:D:D

Chris Brown

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Herkesin kişisel sevgisine göre değişir bu.

Komple sistem toplamalarında

750TL ye kadar İntel
750-1750TL arası AMD.
1750TL+ İntel.

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AMD'nin eskiden ısınma problemi vardı, bu yüzden ev kullanıcıları tarafından tercih edilmiyordu fakat bu sorunu yıllar önce çözdüler. Ayrıca AMD işlemci hızının gerçek karşılığını vermekte Intel'de ise çift çekirdek bilmemkaç ghz diye aldığınız işlemci etiketinde yazan hızı tam olarak görememekte hülasa Intel de AMD de kullanmış birisi olarak AMD derim.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evdeki bilgisayarımda AMD 7750 Black editon işlemcim var 790GX chipsetli anakartım 2600xt ekran kartım platform pc olarak AMD intelden daha çok yol katetti özellkle Black edition işlemcileriyle uygun fiyata ev kullanıcısını fazlasıyla tatmin eden işlemciler ortaya çıkardı örnek:phenom II 555 3.2 ghz alıp uygun anakartla 4 çekirdekili hale getirebiliyorsunuz işlemcinin fiyatı ise 100 usd seviyesinde dizüstü piyasasında ise amd intele göre biraz zayıf kaldı şuan hp dv6 serisinin amd turion x2 ultra zm85 li 4650 vga lı pc sinde yazıyorum fiyatıda uygundu ve intelde yapabildiğim her işimi rahatlıkla yapabiliyorum AMD den özellkle yeni bulldozer mimarili işlemcilerde ve black edition notebook işlemcileride hatırı sayılır bi başarı bekliyorum takdir edersiniz ki işlemci+yongaseti yapıp intelle rakip olmak ekran kartı yapıp Nvidia ya rakip olmak kolay olmasa gerek iki dev firma ile rakabet edip ayakta olan bi firma ise AMD o zaman başarılı emin adımlar atıyordur

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Şuan için; orta bütçeli bir pc toplayacaksanız ve özellikle oyun oynamayı istiyorsanız AMD alın.

Dizüstülerde hiç düşünmeden Amd tercih edin.

rayaz032

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim sağolun

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Amd düşünün yakında 6 cekirdekli işlemciler geliyor fiyat olara daha altı olan intel işlemcilere göre hem iyi hemde ucuz niye daha fazla para vererek aynı işi yabacak donanıma para verelim

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
İntel kullanıyorum ve tam bir FELAKET

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Mesajlara bakılırsa görünüşe göre ikiside kötü..:biggrin: