Malicann33
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Toplama ama hazir kasa sonucta. Cok daha iyisi toplanir.bunlarda toplama zaten
Kardeşim bunu @the grudge arkadaşa da anlatır mısın? Belki sen daha basit anlatırsın benim dediklerim ona ağır geliyor olabilir. Kendisi intelin skylake işlemcilerinin berbat olduğunu ve bedava verseler kullanmayacağını, AMD den vazgeçmeyeceğini söyleyerek milleti yanlış yönlendiriyor.Ayrıca Intelin Skylake işlemcilerini AMD ürünleriyle asla kıyaslama arada ciddi farklar var.
Kardeşim bunu @the grudge arkadaşa da anlatır mısın? Belki sen daha basit anlatırsın benim dediklerim ona ağır geliyor olabilir. Kendisi intelin skylake işlemcilerinin berbat olduğunu ve bedava verseler kullanmayacağını, AMD den vazgeçmeyeceğini söyleyerek milleti yanlış yönlendiriyor.
Böyle insanları hiç ciddiye almıyorum ama insanların yanlış bilgilendirilmesine asla müsaade etmem.Kardeşim bunu @the grudge arkadaşa da anlatır mısın? Belki sen daha basit anlatırsın benim dediklerim ona ağır geliyor olabilir. Kendisi intelin skylake işlemcilerinin berbat olduğunu ve bedava verseler kullanmayacağını, AMD den vazgeçmeyeceğini söyleyerek milleti yanlış yönlendiriyor.
asıl yanlış yönlendiren sensin... putperest gibi intele tapınan bot... Skylake BendGate rezaletine rağmen hala öneren sizsiniz... yanlış yönlendiren sizsiniz...Kardeşim bunu @the grudge arkadaşa da anlatır mısın? Belki sen daha basit anlatırsın benim dediklerim ona ağır geliyor olabilir. Kendisi intelin skylake işlemcilerinin berbat olduğunu ve bedava verseler kullanmayacağını, AMD den vazgeçmeyeceğini söyleyerek milleti yanlış yönlendiriyor.
O işlemciyi senin eline versem sakalın çıkana kadar yamultamazsın evlat.yalancı adama bak... forumda yönetici ama yalan haber yapıyor resimlerle kanıtlıyor yinede yalancı olduğunu iddia eden oluyor... o durum ( BendGate ) Recep Baltaş tarafından bile kabul edilirken... ayıp... ayıp... %100 gerçek... %100 skandal...
bendgate skylake haberleri - Google'da Ara
google emmi aratınca çıkan sonuçlar... yalan mı?
Diyelimki yamultabiliyorsun. Kardeşim o işlemci öyle açıkta durmuyor. ANAKARTTAKİ kafesin içinde duruyor. Ayrıca üstüne montaj aparatı da takıyorsun. Nasıl yamulsun kardeşim?yalancı adama bak... forumda yönetici ama yalan haber yapıyor resimlerle kanıtlıyor yinede yalancı olduğunu iddia eden oluyor... o durum ( BendGate ) Recep Baltaş tarafından bile kabul edilirken... ayıp... ayıp... %100 gerçek... %100 skandal...
bendgate skylake haberleri - Google'da Ara
google emmi aratınca çıkan sonuçlar... yalan mı?
Diyelimki yamultabiliyorsun. Kardeşim o işlemci öyle açıkta durmuyor. ANAKARTTAKİ kafesin içinde duruyor. Ayrıca üstüne montaj aparatı da takıyorsun. Nasıl yamulsun kardeşim?
intel iyice ilerledi ve amd çok geride kaldı. İntel notebooklar için overclock edilebilir işlemci üZerinde çalışırken amd hal 9590 diyip duruyor. 32 nm ile 14 nm arasında fark var.asıl yanlış yönlendiren sensin... putperest gibi intele tapınan bot... Skylake BendGate rezaletine rağmen hala öneren sizsiniz... yanlış yönlendiren sizsiniz...![]()
Evet ağır soğutucular büküyor olabilir 14 nm gibi çağımıza yakışır bir teknoloji. Ayrıca İntel bükülürse yani sistemim komple Vatan Bilgisayar'dan ise 1 ay da değişim yapılıyor. Hyper 212 soğutucum var maşallah hiç bir sorun yok. AMD devri eskidendi kardeşim ne yazık AMD sadece ekran kartları ile şuan iddialı.asıl yanlış yönlendiren sensin... putperest gibi intele tapınan bot... Skylake BendGate rezaletine rağmen hala öneren sizsiniz... yanlış yönlendiren sizsiniz...![]()
sorunda bu işlemci soğutucu baskı uygulayınca bükülüyor soket desteklemiyor...Diyelimki yamultabiliyorsun. Kardeşim o işlemci öyle açıkta durmuyor. ANAKARTTAKİ kafesin içinde duruyor. Ayrıca üstüne montaj aparatı da takıyorsun. Nasıl yamulsun kardeşim?