Amd vs intel core i7

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
intel sokette batırıyor... ucuza kaçıp kaliteyi düşürdü... işlemciyi düzgün taksanda iğneler yamuluyor...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
işlemciyi düzgün taksanda iğneler yamuluyor.

Nasil taktigini gercekten cok merak ediyorum. Bu zamana kadar yirmiye yakin bilgisayar takmisligim vardir, ne AMD'de nede Intel'de pinleri yamultmayi basardim. Dogru taktigin halde yamuluyorsa o zmn gercekten bir yerlerde hata yapiyorsun.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Nasil taktigini gercekten cok merak ediyorum. Bu zamana kadar yirmiye yakin bilgisayar takmisligim vardir, ne AMD'de nede Intel'de pinleri yamultmayi basardim. Dogru taktigin halde yamuluyorsa o zmn gercekten bir yerlerde hata yapiyorsun.
2. el anakart bulunca gördüğüm bir detay... genelde hep pin sorunu oluyor vede hepsi intel... MSI P4M900M2 anakart buldum ondada durum aynıydı...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
genelde hep pin sorunu oluyor vede hepsi intel... MSI P4M900M2 anakart buldum ondada durum aynıydı...

Ben sirf bu yüzden ikinci el bilgisayar parcalarindan uzak duruyorum. Öyle birsey oldugu zaman, aldigin kisiye git vur anakarti kafasina.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben sirf bu yüzden ikinci el bilgisayar parcalarindan uzak duruyorum. Öyle birsey oldugu zaman, aldigin kisiye git vur anakarti kafasina.
bedava geldi bende 20TL fiyata sattım... pinleri düzeltip çalışır şekilde sattım adamın kafasına atamam... :)

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
zaten tanımadığım tikinindi... kardeşim getirmişti... adam kara cahilmiş CASPER marka pc almış...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Intel core i7 amd
*hizli performas-%80 * hizli preformans%56
*5 saniye bellek miktari *20 saniye bellek miktari
*8963 renk tonu *5364 renk tonu
*41 saniye açiliş *52 sanye açiliş
*5sn internet hizi *7sn internet hizi

sn saniye demek ona göre ;)

TahaSanay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle oyun içinmi yoksa normal kullanım içinmi oyun içinse AMD FX8350 yok normal kullanım içinse İntelin yeni işlemcisi haswell var ama benim seçimim her zaman i7 den yana olur

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
6 bin liraysa İ7'nin en üst modellerine saldır.