AMD ve intel seviye karşılaştırması hk.

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum işlemci konusunda pek bilgim yok intelden az çok anlıyorum ama amd konusunda sıfırım misal qua-core a6 amd işlemcisi hangi intel işlemcisine denk gelir bunun gibi denklerini öğrenebileceğimiz site varmıdır teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. nesil i serisiyle amd karşılaştırılması suç bence ben şuan 2. nesin intel core i7 870 kullanıyorum ve gayet memnunum

Bilginizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci konusunda ayrtıntılı bilgin yok ise. İntel almanı tavsiye ederim. Bilgisayarı almadan önce sitelerden özelliklerine ayrıntılı bakmanı ve işlemci hızı ram hızı ekran özellikleri v.s üretim teknolojilerini incelenemi tavsiye ederim.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dostum işlemci olarak İntel al Ekran kartı olarak Nvidia al Benim işlemcim İntel çok memnunum ama Ekram kartim AMD hiç memnun degilim..

can57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu işlemciyse, söz konusu İntel dir.

mammır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum işlemci konusunda pek bilgim yok intelden az çok anlıyorum ama amd konusunda sıfırım misal qua-core a6 amd işlemcisi hangi intel işlemcisine denk gelir bunun gibi denklerini öğrenebileceğimiz site varmıdır teşekkürler

kardeşim benim sana tavsiyem 3.nesil Amd A8 almandan yana olur. Hem 3.Nesil i5 den performasn anlamında pek bir farkı yok. Quad Core olması Turbo Core teknolojisi olması ek özellikleri arasında. hemde 250 TL daha ucuz.

kardeşim benim sana tavsiyem 3.nesil Amd A8 almandan yana olur. Hem 3.Nesil i5 den performasn anlamında pek bir farkı yok. Quad Core olması Turbo Core teknolojisi olması ek özellikleri arasında. hemde 250 TL daha ucuz.