Amd Sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aero'yu "Windows Temel" olarak seçin ve saydamlık'ı devre dışı bırakın (Başlat --> arama kısmı "saydamlık" yazın, gelen sonuçlardan "saydamlık devre dışı" ifadesi olanı seçip açılan sayfadan saydamlık "kutucuğu"nun işaretini kaldırın).
Ben bunu yaptım bir kaç gündür herhangi bir sıkıntı (lanet uyarı yazısı) çıkmadı.
siz de deneyin sonucu bildirirseniz sevinirim.
Buda düzelmese donanım çakışmalar oluyor.

bu şekil kullaniliyor ztn bu olayda düzeltmedi.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Value Plus 4 GB DDR3 1333 MHz bu ram daha uygundur ben sorunsenin kulandığın ramda kaynaklanabilir çakışma yapar

Ram Value Plus 4gb ddr3 1600mhz ben bunu tavsiye etmiyorum neden mhz önemli 1333 olması lazım :hammer::hammer:

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
power ı hiç değiştirdin mi.adını ilk kez duydum,araştırdım.çok ucuz ama adi bir power dır.sürekli bilinen markalardan alın diyoz ama kim dinliyor.senin sorununun ramle alakası falan filan çok zor.bu gibi durumlarda genelde power yetmemesi-kalitesizliği,driver sorunu,kart bozukluğuna bakacaksın.anakart falan nadiren sorun çıkartır.zaten her yöntemi denedin.powerı da adam gibi bişeyle değiştirip dene.bazen high power bile arızalı üretim yapabiliyor.seninki h.p. ın 10 da biri zor eder.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam benim psu dan ara ara koku geliyodu ondan önce de blur oyununu oynuyodum oyundan atmalar başlamıştı senin gösterdiğin uyarıyı göstererek ben ekran kartı yetersizdir diye düşünüyodum bi kaç haftaya psu 'm patladı :D seninki patlayacak diye bir şey yok ama psu ile ilgili olması muhtemel

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok iyi kasa ve daha önemlisi çok kaliteli bir PSU almışsın hayırlı olsun. Eğer PSU kaynaklı ise sorunun çözülecektir Redrock 550w'ın 300 watt bile verebileceğini sanmıyorum. Böyle donanımları bu psu ile beslemek en başta hata zaten.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
aynı sorun benim HP G62 notebook bilgisayarımda da var. Bir kez servise gönderdim anakartı değiştirdiler (ne alakaysa) bir süre sonra yine yapmaya başladı. Yine istediler servise gönderin diye, iş için kullandığımdan dolayı çok sıkıntı yaşamıyorum ama hata verdiği zaman da tüm ekranlar beyaz oluyor. Üstelik bu bilgisayar TTNET'in kampanya bilgisayarı :)

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallahi hocam inş progblemi çözerim ram psu çok masraf ettim düzelmezse yazilimsal birsorun bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar, aynı sorunla bende uzun zamandır uğraşıyorum, sorun şu linuxda hata vermeyen PC, windows'da hata verio bu soruna açıklık getiren arkadaşıma çok duacı olcağım, kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 ay araştırma sonuçu ;

Bazıları çözüm bulmuş çogusu bulamamış kesinlik yazımsal bir sorundur.(Eger Ekran Kartınızın Üstündeki fan nromalce dönüyorsa dönmüyorsa fan degiştir.)Son Olarak çözüm yolu ekranın eski driverlerini yükle :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bendede bu hata çıkıyor ondan sonra hemen mavi ekrana geçiyor ekran kartında tozlar vardı temizledim yine aynı hata bu sefer ekran kartını yeniledim bu sefer hiç bişi olmuyor yani normal arkadaşın ekran kartın bozuldu dmekle haklıymıs :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung 350v5c var notebook bendede öle sorun çıkıyo güç yetmemesi olamaz laptobda sonradan eklemediğim için bi parça neden acaba bende ram 8 gb ekran kartı 2gb işlemci i7 harddisk 750gb ve işlemci hıızı 2.40 gz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
soruna çözüm bulan varmı acaba. Aynı sorunla ben karşılaşıyorum. Örnek olarak oyuna girmediğimde hiç bir problem yok video olsun nette dolaşma olsun hiç bir şekilde hata almıyorum fakat oyuna girdiğimde 10 ila 30 dakika arası değişerek amd sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibi bir hata veriyor. 2-3 kere format attım. Bi recovery üzerinden birde normal olarak attım driver'ları kendim yükledim hp'nin sitesinden ama yine olmadı olmadı. ayriyetten şunuda belirtim hp sitesi harici amd'nin sitesinden ekran kartı driver'ı indirdiğimde yükleyemiyorum hata veriyor. yaklaşık 2 haftadır çözüm aramaktayım yapmadığım şey kalmadı diyebilirim ramleri bile değiştirdim hdd bile değiştirdim yine aynı ekran kartım atı radeon hd 6770m lütfen bir çözüm yolu varsa yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
soruna çözüm bulan varmı acaba. Aynı sorunla ben karşılaşıyorum. Örnek olarak oyuna girmediğimde hiç bir problem yok video olsun nette dolaşma olsun hiç bir şekilde hata almıyorum fakat oyuna girdiğimde 10 ila 30 dakika arası değişerek amd sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibi bir hata veriyor. 2-3 kere format attım. Bi recovery üzerinden birde normal olarak attım driver'ları kendim yükledim hp'nin sitesinden ama yine olmadı olmadı. ayriyetten şunuda belirtim hp sitesi harici amd'nin sitesinden ekran kartı driver'ı indirdiğimde yükleyemiyorum hata veriyor. yaklaşık 2 haftadır çözüm aramaktayım yapmadığım şey kalmadı diyebilirim ramleri bile değiştirdim hdd bile değiştirdim yine aynı ekran kartım atı radeon hd 6770m lütfen bir çözüm yolu varsa yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benzer sorunu yasıyorum p7p55 asus anakartım var acılmıyordu bilgisayarcı acmayı basardı birseyelri degitirdi transistormu be sonra acdı ve ekran kartım perte cıktı bende hd7790 II oc kart aldım şimdii ise mavi ekran ve donma sorunu yasıyorum ve tabiki amd sürücüsü yantı vermeyi kesti hatası bios guncelledim vga driver 1-2 farklı versiyon yukledim format atıp 32 bit win7 yükledim ama değişen bir sey yok mavi ekran donma ve amd sürücü yanıt vermeyi kesti hatası baska bir onerisi olan lutfen beri gelsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunu çözen var mı ? Herkes driver a suçu atmış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede oluyor sadece oyun oynarken oluyor Bunun dışında hiçbişeyde olmuyo ara sıra müzik sitesine girerken ve açılırken oluyor bunlar dışında bir problem yok Oyun olarak Goley-S4 gibi Anime oyunlarda oluyor bi yardımcı olursanız sevinirim