Amd Sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadşalar dün işlemci ram fln aldim pcyi yeniliyordum sorunsuz şekilde yeniledim ve sonra devamli oynadiğim oyunuma girtdim ve

OyDUg.png

Ve bu hatayi vermeye başladi format attim gene düzelmedi güncelledim karti gene düzelmedi.

Ekran kartim 5770

psu redrock 550 wat

işlemci amd x4 955

anakartim gigabyte 870ausb3l

arkadaşim bana ekran kartin bozuldu diyor sizcede öylemi ne yapmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum :(

Güç Seçenekleri Yüksek performans

Dengeli Yapdim Gene yok Sıcaklik Dereceleri boşda 30 34 oyundayken 38 40 a kadar çikiyor

gözüüzü seveyim yardım edin ramleri 800mhz çekdim gene yok :(

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Driver versiyonunuz nedir acaba

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11,10 Bf3İçin Yapilan Yeni Sürüü 11,9 U Kurdum gene aynı hata

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sorun driver da değil ekren kartın arızalı ekran kartı kondansatörler baktınmı şişme ve ya patlama varmı şöyşe bişey
images

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Birde şunu deneyelim

Catalyst Control Center > VPU Recover işaretini kaldıralım

Daha sonra regedit'i açınız

HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Control > GraphicsDrivers kısmına geliniz. Daha sonra sağ tarafta beyaz kısma sağ tıklayarak yeni > DWORD değerine tıklayınız. Oluşan değere TdrDelay adını verinz. Daha sonra oluşan değerin üzerine tıklayarak değer verisini 8 yapınız

Bunları yapıp olmuyor ise ekran kartınızda sorun olabilir.

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde şunu deneyelim

Catalyst Control Center > VPU Recover işaretini kaldıralım

Daha sonra regedit'i açınız

HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Control > GraphicsDrivers kısmına geliniz. Daha sonra sağ tarafta beyaz kısma sağ tıklayarak yeni > DWORD değerine tıklayınız. Oluşan değere TdrDelay adını verinz. Daha sonra oluşan değerin üzerine tıklayarak değer verisini 8 yapınız

Bunları yapıp olmuyor ise ekran kartınızda sorun olabilir.

Hocam Denedim olmadi gene atti psu dan kaynaklanabilirmi acaba bu sorun

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
PSU gücü ekran kartına yetmiyor ise bu hatayı verir. Ama sanırım siz o kadar ağır derecede kullanmıyorsunuz ekran kartını.

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PSU gücü ekran kartına yetmiyor ise bu hatayı verir. Ama sanırım siz o kadar ağır derecede kullanmıyorsunuz ekran kartını.

Battfield 3 pes 2012 fifa 2012 gibi oyunlar oynuyorum ısınma söz konusu yok eğer kartta sorun varsa değişeceğim ama bide değişirim gene aynı sornu verirse ozmn psu da değişmek mecbureyitinde kaliyorumve masrafoluyor yani sorunu bulsam değişeceğim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok başıma gelen tam olarak çözümü olmayan bir sorun, driver kaynaklı diye düşünüyorum

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Birde gizli klasörlerinizi açarak

C:\kullanıcılar\kullanıcı adı\AppData\Local\ATI\ACE klasörüne giriniz ve aşağıdaki dosyayı indirip kopyalayınız.

Önemli not: Var olan Profiles.xml dosyasını kopyalamadan önce mutlaka yedeğini alınız

http://www.mediafire.com/?l1mkc2bdthtw7fm

Bhttp://www.mediafire.com/?l1mkc2bdthtw7fmu sorun genellikle vista ve windows 7 kullanan bilgisayarlarda meydana gelmektedir. XP yüklerseniz sorununuz çözülebilir

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde gizli klasörlerinizi açarak

C:\kullanıcılar\kullanıcı adı\AppData\Local\ATI\ACE klasörüne giriniz ve aşağıdaki dosyayı indirip kopyalayınız.

Önemli not: Var olan Profiles.xml dosyasını kopyalamadan önce mutlaka yedeğini alınız

http://www.mediafire.com/?l1mkc2bdthtw7fm

Bu sorun genellikle vista ve windows 7 kullanan bilgisayarlarda meydana gelmektedir. XP yüklerseniz sorununuz çözülebilir

Deniyorum Hocam Döneceğim tekrar

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

[MENTION=23389]mila12[/MENTION] yok hocam tekrar verdi hata napacam bilmiyorum :(

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Son olarak orjinal profile dosyanızı tekrar eski yerine atınız daha sonra not defter ile açıp CoreClockTarget_0 satırını bulup value değerlerini aşağıdaki gibi yapınız.

<Property name="Want_0" value="25000" />
<Property name="Want_1" value="60000" />
<Property name="Want_2" value="90000" />

Bu da olmaz ise deneme yoluyla power supply ve ekran kartı denemeniz gerekecek.

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım problem video seyrederken oluyorsa video flash ayarlardan genel ayarlardan bu site için depolamasına izin verme şıkkını seçersen düzeliyor bende video seyrederken oluyordu sdn destek sağolsun böyle yapmamı söylediler o sorun şu anda bitti
ama her zaman oluyorsa o zaman driverden dir zannımca

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım problem video seyrederken oluyorsa video flash ayarlardan genel ayarlardan bu site için depolamasına izin verme şıkkını seçersen düzeliyor bende video seyrederken oluyordu sdn destek sağolsun böyle yapmamı söylediler o sorun şu anda bitti
ama her zaman oluyorsa o zaman driverden dir zannımca

oyun oynarkenü

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ekran kartimi değiştirdim şuanki ekranb kartim ati hd6850 ve gene aynı hatayi aliyorum sizce sorun psudami ramlerimdemi ramlerimin markasi value plus 4gb 1600mhz

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sakın pcıe yuvanla ilgili yani anakartınla ilgili bi sorun olmuş olmasın çünkü ekran kartı sağlam sürücüler tamam anakrtının biosunu

güncelle yada psu kaç watt güçde yetmiyo olabilir.... bi psu al dene arkadaşlarından yada çevrendeki yakın bi pc ciye götür bi dene

psu danmı acaba diye...

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biosu günceleldim anakarti falan yeni değişdim pcie yuvalarinin 2sinide denedim fakat psum redrock 550 wat %80 plus yok ekran karti yeni güncel sürücülerinide kurdum yok sorun hala devam

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
benim eski kasada olan bir sorundu bu olay, eski ekran kartını çıkarıp yenisi taktığımda driver'ların çakışması sonucu bu hatayı alıyorum diye format atmiştim (driveri kaldırınca birşey değişmediğinden) sorun düzelmişti.. :/

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bunları dene istersen verilerin yedeği al format at ve en son driverleri yükle
pusu yeterlidir.
kartınız arıza yapmamışsa sorun çözülür,
sorun kaynağı windows bazen dosyaların bozulmasından kaynaklanıyor.ben yrd edecem yukardaki dene...

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunları dene istersen verilerin yedeği al format at ve en son driverleri yükle
pusu yeterlidir.
kartınız arıza yapmamışsa sorun çözülür,
sorun kaynağı windows bazen dosyaların bozulmasından kaynaklanıyor.ben yrd edecem yukardaki dene...

hocam kartımı yeni aldım yani eski kartimda aynı sorunu verdi sorun bilgisayarimin anakartini işlemcisini ramini değiştirdikden sonra yapmaya başladi format dahi aattim bios güncellemeden tut bütün şeyleri yapdim olmadi.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Büyük ihtimal karta sorun vardır başka pc dene aynı hatayı veriyorsa
Teknik servise götür bak
garantisi varsa değiştirebilirsin

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal karta sorun vardır başka pc dene aynı hatayı veriyorsa
Teknik servise götür bak
garantisi varsa değiştirebilirsin

hocam2tane kartdeğişdim :) eski kartimdadayenisistemi döşediğim zmn yapmaya başladi acaba ram veya ankarttan olabilirmi.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:hammer::hammer:

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:44 ----------

hocam2tane kartdeğişdim :) eski kartimdadayenisistemi döşediğim zmn yapmaya başladi acaba ram veya ankarttan olabilirmi.

Pc tüm donanımları ve markası özelikleri açıkla ona göre kara vereceğim

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemci:Amd Phenom X4 955
Ram Value Plus 4gb ddr3 1600mhz
Anakart Gigabyte 870A-USB3L
Ekran Karti Amd 6850
Psu Redrock 550w
İşlemci Soğutucu: Akasax4 Blue

sistem bundan ibaret

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
orda olsaydım sorunları anlardım
sen becerin varsa donanımlarda fiziki arızak yoksa bence bir yerda yanlışlıkm vardır
ne gibi hata veriyorsa açıkça anlat
power giç dahil hepsini sök yeniden tak. sonra driver yükle

YunusSimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Hocam Point Blank Diye bir oyunum var onlin fps giriyorumoyuna şöyle 30 dkka sonraekran pat donuyo 1dkka sürmüyo karariyor ekran oyundan atiyor alta Amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesdi bu durumdan kurtulu diyor bu bazazi oyunalrda 1 2 saat buluyor vermesi ısı kontrolu yapiyıorum point blank da 40 45 derece fln bad company 2 multi 60 dereceye kadar çikiyor. sorun ısıdan olduğunu düşünmüyorum. hd film fln izliyorum saatlerce hiç bi sorun yok

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aero'yu "Windows Temel" olarak seçin ve saydamlık'ı devre dışı bırakın (Başlat --> arama kısmı "saydamlık" yazın, gelen sonuçlardan "saydamlık devre dışı" ifadesi olanı seçip açılan sayfadan saydamlık "kutucuğu"nun işaretini kaldırın).
Ben bunu yaptım bir kaç gündür herhangi bir sıkıntı (lanet uyarı yazısı) çıkmadı.
siz de deneyin sonucu bildirirseniz sevinirim.
Buda düzelmese donanım çakışmalar oluyor.