- Reaksiyon puanı
- 15,467
Hayırlı Olsun iyi günlerde kullan.Siparişi verdim inşallah beni üzmez ?
Hayırlı Olsun iyi günlerde kullan.Siparişi verdim inşallah beni üzmez ?
Hayırlı olsunSiparişi verdim inşallah beni üzmez ?
G-Sync destekli monitörler çok pahalı. En aşağı 2400 TL civar yani gerek yok bu etapta. AMD ekran kartlarını ise fiyatlarına göre performansları çok yetersiz o yüzden önermiyoruz. Biz zaten monitördeki FreeSync özelliğinden değil 144 Hz ve 1 ms olmasından yararlanacağız. Zaten Hz değeri yüksek olduğu için çok gerek yok.Ekran kartım Nvidia G-Sync teknolijisi var
Link: GeForce GTX 1060 6GT OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global
ama iki model monitörde Amd FreeSync destekli
Link: AOCmonitör: G2460PF
Viewsonic monitör: XG2402 24” (24" izlenebilir) 1ms 144Hz Oyuncu Monitörü - LCD Monitörler
Nvidia G-Sync destekli monitör önerirmisiniz yada Amd FreeSync destekli ekrankartı ?
Yani monitör Nvidia G-Sync destekliyse ekkran kartıda Nvidia G-Sync destekli olması gerekiyormu ?
Evet uyacaktır. Bütçe yetiyorsa çok iyi tercih olur.Hepsiburada da indirim de
Link: AOC G2460PG 24" 144 Hz 1ms (Display) Nvidia G-Sync Full HD Fiyatı
Bu monitörü alsam çünki Nvidia G-Sync desteki ve Ekran kartıyla uyumlu olacaktır deyilmi ?
Rica ederizTabikide yetiyor hemen öbür siparişi iptal edip bunu alacağım teşekkürler
Üzmez kesinlikle merak etmeyinBu monitör inşallah üzmiyecekdir beni görüntü açısından siz ne diyorsunuz üzermi ??