- Konuyu başlatan
Uyumsuz-Sami
Asistan
ama çok garipki kasa plastik olması rağmen klavre ve allt kısmında ısınma 0 sadece fan çıkışlar az bir ısınma oluyor.Deniyorum şimdi dedikleri. İnşallah çözebilirim.
ama çok garipki kasa plastik olması rağmen klavre ve allt kısmında ısınma 0 sadece fan çıkışlar az bir ısınma oluyor.Deniyorum şimdi dedikleri. İnşallah çözebilirim.
kasa ısınması istemiyorsan orada profil var onlar ayarlar fan maksumum al ki oyuında girince kasa klavre vb.. ısınması ne demek hocam elimden geldikce yardım ediyorum ama dedigim gibi fan turbo al .Ekli dosyayı görüntüle 94905
Evet oldu. Allah razı olsun. Şu mübarek günde ne istiyorsan onu versin, yolunu bahtını açık etsin. Aldığım günden beri görmek istediğim ekran. Buradan şöyle yap dediğin bir ayar var mı?
Yok hocam sağ olun ısınmadan yana sorunum yok.kasa ısınması istemiyorsan orada profil var onlar ayarlar fan maksumum al ki oyuında girince kasa klavre vb.. ısınması ne demek hocam elimden geldikce yardım ediyorum ama dedigim gibi fan turbo al .
Siyah ekrandayken çerçeve kısımlarından bariz beyazımsı ışık, siyah renk tonu daha açık değilse sorun yoktur.daha ileri söyleyim
,fn tuşu basarak yukar aşarı ve sağ saol yön tuşları renkleri sabit vb.. değiştirebiliyorum artık
ayrıcsa pm almaya devamn ediyorum kasa kapak sökme garanti bozmuyor arkadaşlar
işlemci üzeirnde bir bant var çok ufak ona dokunulmadığı sürece garanti bozulmaz.
zaten öyle olsa işine koy diye sata disk kablo yanında gelmezdi
,
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet çift var abim kızıyor biz 1 nvem bulamazken sen çift nvem takılıyon diye
valla ben denedim göremedim nasıl oluyor biraz daha detay verirmisin orara bakarım.
Arkadaşlar üst resim dikkatli bakarsanız fanlar alt üst solda fan hava içeri alıyor diğer dışarı atıyor bu sahede kasa ısınma neredeyse 0 oluyor .
buda klavre ışıkları kısmak ve değiştirmek için
tuşları
Ekli dosyayı görüntüle 94903
Siyah ekrandayken çerçeve kısımlarından bariz beyazımsı ışık, siyah renk tonu daha açık değilse sorun yoktur.
Ryzen 4800H işlemci başka hangi marka laptoplarda gelecek belli mi? Dell , Msi vs ?
Henüz sanırsam Dell yeni modeller USA da bile çıkmadı.dell bekleniyor yaza doğru ama kesin değil
Ben yaza doğru çıkması bekleniyor dedimHenüz sanırsam Dell yeni modeller USA da bile çıkmadı.
Anladım hocam.Ben yaza doğru çıkması bekleniyor dedimtürkiye gelecek demedim
![]()
hocam 60hz olması biraz soğuttu beni ama gaming laptop arayışındayım bu bütçeye mantıklı tercih olur mu sizceRyzen7 4800h on sipariste ama ekran yebileme 60 hz https://www.hepsiburada.com/asus-fa...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TYNJ9
valla bende arayış içindeyim 60 hz olması benide tereddütte bıraktı.120hz gelir heralde.ama fiyatta ona göre olurhocam 60hz olması biraz soğuttu beni ama gaming laptop arayışındayım bu bütçeye mantıklı tercih olur mu sizce
Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Belki bende satıp alabilirim. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.https://www.hepsiburada.com/asus-fa...bilgisayar-p-HBV00000TYNJ9?magaza=Hepsiburada bu cihazı sipariş geçtim.
Şu an satışta olmayan bu cihaz ile aynı seri diyebilir miyiz ? https://www.hepsiburada.com/asus-fa...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000SIP8Z
2060gtx li modelini kullanan arkadaşlarda buna benzer ses ile karşılaştınız mı ? fan cızırtı şikayetleri mevcut fx serisinde bolca. Garantiden değişmesine rağmen yeni gelen serilerde de yaşamışlar bu cızırtı sorununu . Kaynak ASUS TUF GAMING FX505DU BQ150T - KULLANICI KULÜBÜ » Sayfa 5 - 5
kaynak ASUS TUF FX505DT-BQ030 Cızırtı Sesi - Technopat Sosyal
Ön sipariş geçtim , sanırım haziran başında elimizde olacak . Gelir gelmez yorumları eklerim .Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Belki bende satıp alabilirim. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.
8gb ram eklesek dual channel var dımı? birde ram önerileri alabilir miyim pek anlamam da nasıl taktırıcagız falan![]()
FPS artışı olacaktır.tam olarak ne gibi faydaları olacak acaba dual channel işleminin ?
bu videoda pek fark görünmediğini iddia ediyor . Verim almak için belirli işlemci ve ekran kartlarında mı verim alınıyor ?FPS artışı olacaktır.
Ram işi kolay da son incelemelerde AMD 4800h un sıcaklığı baya yüksek gibi 80ile 94 arasında geziyor genelde oyunlarda . Yüksek değil mi bu değerler ? 9750h ısınıyor diyoruz ama AMD 4800h da pek masum görünmüyor tuf serisinde . buyrun ne düşünüyorsunuz bu konuda ?Zaten Windows 4.5-5GB ram yiyor. 8GB ram çok az olacaktır, sistemin genel hızı ve verim almanız için 16GB yapmanız iyi olacaktır.
10.nesili bekleyinMerhaba arkadaşlar,
sizce amd 4800h mi ?
Asus FA506IV-AL064 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD RTX2060 Fiyatı
Asus FA506IV-AL064 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD RTX2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
yada i7 9750h
Lenovo Legion Y540 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD Fiyatı
Lenovo Legion Y540 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
cihazda render yapılacak ondan dolayı sizce hangisi alayım kafam çok karıştı
Bu bildiğim kadarıyla yurt dışında bazı modellerin fanlarıni kağıtla kapatmışlar. Bu konuda @Görkem Say bir konu açmıştı sanırım, neydi tam hatırlamıyorum. TR'ye gelen modeller de böyle mi, bilmiyroum ama dediğiniz kadar yüksek sıcaklıklar olacağını sanmıyorum.Ram işi kolay da son incelemelerde AMD 4800h un sıcaklığı baya yüksek gibi 80ile 94 arasında geziyor genelde oyunlarda . Yüksek değil mi bu değerler ? 9750h ısınıyor diyoruz ama AMD 4800h da pek masum görünmüyor tuf serisinde . buyrun ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Laptop için 75-85 normal diyebilirim ama 90'a kadar bence bir sorun yok.Bu değerler normal mi ?
Valla çok farketmez bence kağıt muhabbeti ne ki ? Konuyu bulma şansınız var mı acaba ?Bu bildiğim kadarıyla yurt dışında bazı modellerin fanlarıni kağıtla kapatmışlar. Bu konuda @Görkem Say bir konu açmıştı sanırım, neydi tam hatırlamıyorum. TR'ye gelen modeller de böyle mi, bilmiyroum ama dediğiniz kadar yüksek sıcaklıklar olacağını sanmıyorum.
Laptop için 75-85 normal diyebilirim ama 90'a kadar bence bir sorun yok.