AMD Relive Sürücüsü yüklenirken PC Kitleniyor

Groman58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD Radeon Crimson Relive sürümü yüklemeye çalıştığımda AMD ekran sürücüsü yükleniyor dediginde PC kitleniyor. PC'yi yeniden açmaya çalıştığımda ise windows açılmıyor ancak sistem geri yükleme yaparak düzeltebiliyorum. Bu sorun ilk AMD Radeon Relive sürücü güncellemesi geldiğinden beri var. Ne yapıp bu sorunu düzeltebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• P_20170205_001605_1_p.jpg
    P_20170205_001605_1_p.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 525

Spooks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede mevcut bilen bi arkadaş lütfen yardım etsin sürücü yükleniyor tam sonunda pc kilitleniyor ve yeniden başlattığımda hoşgeldiniz ekranında kalıyo açılmıyo açmanın tek yolu driveri güvenli modda silmek sizce sorun nedir nasıl yükleyebilirim bu driveri

Angelusdead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bence çözümü yok. Amd için crimson olmayan bir sürüm indirip kuruluyor. Oyun falan oynuyorsanız fps niz çok kötü olur. Display driver unnistall programı ilede yapın falan diyenler var. Ben yapmadım yapan arkdas (nvidia ekran kartina sahiptir.) en son sürümü yükleyememiş. Herhalde donanımsal bir hata olabilr. Hdd sorunu olabilir dediler çıldırdığım icin gittim hddyi de değiştim anasını satayım oda is görmedi. Kısaca brocanlar AmD ise ekran kartınız catalsty yükleyeceksiniz.dandik dandik 15 20 fps de oyun oynarsiniz. For example r6s gibi.öyle format mormat is görmez söliyim.ben bu 10 15 kere attım. Her seferinde tabii baska çözüm yolları da denedim olmuyor amk. Kesin çözüm 0bi pc al