- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhaba;
Öncelikle şunu belirtmeliyimki OC'den hiç anlamıyorum ve bugün ekran kartının kendi özelliği olan control center'dan fan hızlarına bakmak için biraz kurcaladım ve manuel ayarlara ulaştım.Biraz kurcaladım ve sonra varsayılana çevirdim fakat kurcalamadan önce ısı değerlerine bakmamıştım, şuanki değerler normalmidir acaba ? Kasamı yeni topladım ve ekran kartınada bayaa bir para verdim kısacası korkuyorum
Bi yardım edin lütfen. Bu arada fan değerlerini %50 veya daha üstüne getirince inanılmaz bir soğutma yapıyor ekran kartı , değerler hemen düşüyor tabiki ama bu seferde ekran kartını yorduğumu biliyorum :confused1:
Isı 55 dereceye kadar ulaşıyor
Resimler
Buda ısı değerleri 50 derece gözüküyor fakat şuan 55 derece
Öncelikle şunu belirtmeliyimki OC'den hiç anlamıyorum ve bugün ekran kartının kendi özelliği olan control center'dan fan hızlarına bakmak için biraz kurcaladım ve manuel ayarlara ulaştım.Biraz kurcaladım ve sonra varsayılana çevirdim fakat kurcalamadan önce ısı değerlerine bakmamıştım, şuanki değerler normalmidir acaba ? Kasamı yeni topladım ve ekran kartınada bayaa bir para verdim kısacası korkuyorum

Isı 55 dereceye kadar ulaşıyor

Resimler

Buda ısı değerleri 50 derece gözüküyor fakat şuan 55 derece