Amd Radeon HD 7670M Driver sorunu

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadşalar son 13.9 ve 13.11 beta v8 i kurduğumda sorun çıkıyor kart devre dışı kalıyor intel graphics 4000 ile beaber kullanıyorum bf4 için yapıyorum ama sorun bitmedi bir türlü çıldıracam sistemim windows 7 şu anda 13.4 sürtümü kullanıyorum

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bios güncellemeyi de dene bende aynı sorunu yaşamıştım bios'u a03 ten a09'a güncelledim sorun kalmadı. [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] arkadaşın dediklerini uygula biosu da güncelle mutlaka düzelir sorun.

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her şey güncel arkadaşlar bios da a14 de:) ben anlamadım bu işi stabil çalışan 13.4 driverını kullanıyorum ama üste geçmeye kalktığımda kafayı yiyor kart:S

Elrohir18

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@basbeLası mesele geçişler değil mesele 13.9 veya 13.11 driverını kurduğumda kart devre dışı kalıyor ya amd ye bişi oluyor yada intele anlamadım bnede ne olduğunu aygıt yöneticisinde ikisini birinde mutlaka ünlem oluşuyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle intel driverini son sürüme güncelle sonrada amd driverini güncelle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bilgisayar markam dell di aynı sorunla ben de karşılaştım dell in sitesinde servis tag var bilgisayarın arkasında yazan kod onu yazdım uygun driver ları listeledi öyle yükledim eğer sorunu çözemediyseniz ayrıntılı olarak anlatabilirim bende iki driver ı da okumuyordu sorunum düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HP pavilion g6 kurbanıyım AMD Radeon 7670M ekran kartı driver'ını yüklüyorum fakat bir türlü çalışmıyor sürekli AMD Catalyst Control Center açarken hata alıyorum açılmıyor düzgün yüklenme sorununun çözümünü bilen varsa lütfen söylesin :crying: :crying: :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende hp pavilion g6 2302 aldım ekran kartı iyi diye intel 4000 nedir aga