AMD R Serisi Ekran Kartı Alana Bu Oyunlar Hediye!

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Merhaba arkadaşlar. Forumdaki bir arkadaş sayesinde gördüm, araştırdım. 1 Haziran ve 31 Ağustos tarihleri arasında AMD R serisi ekran kartı alırsanız bu oyunlara ücretsiz sahip olabiliyorsunuz.

QkhzJKK.png

Tabi ki hepsine değil. Oyunlar üç kategoride dağıtılıyor.

Radeon Bronze:
R7 240 veya R7 250 kartlarından birini aldıysanız oyunlardan herhangi birini alabilirsiniz.

Radeon Silver:
R7 260, R7 265 ve R9 270 kartlarından birini aldıysanız yukarıdaki oyunlardan 2 tanesini alabilirsiniz.

Radeon GOLD:
R9 280 serisi, R9 290 serisi veya R9 295X2 serisi kartlardan birini almanız durumunda ise yukarıdaki oyunlardan 3 tanesini alabilirsiniz.

Peki oyunları nasıl alacağız?
Öncelikle ekran kartını aldığınız yer ile iletişime geçip oyunları sahip olabilmeniz için gerekli olan kodu almanız gerekiyor.
Daha sonra bu adrese girip üye olduktan sonra Reedem my Coupon Code'a tıklayarak gerekli bilgileri girdikten sonra kodu yazın ve istediğiniz oyunu alın.

NOT: Vatan Bilgisayardan alan arkadaşlar kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com'a :
Alınan kartın seri numarası, fatura no, ad soyad ve telefon numarası bilgilerini mail atarak kodlarını alabilirler.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunların bazıları sönük gibi ama yine de güzel kampanya, güzel paylaşım (:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben ekran kartı olaylarından falan pek anlamamda Sapphire HD 7770 kullanıyorum buda R7 olarakmı ne geçiyormuş, AMDnin driverlerini falan kullanıyorum.

Şimdi ben bu oyunlardan almaya hakkım varmı? :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tomb Raider versinler başka bir şey istemiyorum, BF4 ve Cs go var bide Tomb r. olsa iyi olur :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ben ekran kartı olaylarından falan pek anlamamda Sapphire HD 7770 kullanıyorum buda R7 olarakmı ne geçiyormuş, AMDnin driverlerini falan kullanıyorum.

Şimdi ben bu oyunlardan almaya hakkım varmı? :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tomb Raider versinler başka bir şey istemiyorum, BF4 ve Cs go var bide Tomb r. olsa iyi olur :)

R7 geçmiyor o kart bedne o kartın 7770 O.C. versiyonu vardı amd radeon geçiyor o kart. Driverler içinde
http://support.amd.com/en-us/download/auto-detect-tool bu linke git dosyayı indir kur driverleri otomatik amd kursun.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
7770 geçmez R serisi olacak :)

Valla oyunlar gayet güzel Tomb Raider, Hitman hele hele daha yeni çıkmış Sniper Elite III var :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Dolar düşse en kralından döşeyeceğim sistemi. Hala bir umut bekliyorum :(

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
kampanya sıfır kart alanlara geçerli değil mi ? mesela 1-2 ay önce alanlar yararlanamıyacak mı ?