Amd phenom II x2 555 be çekirdek açma

mustafa_8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pcnin çekirdeklerini açtım 4 oldu sorunsuz açılıyo makine kontrol ediyorum 4çekirdek gösteriyo filan herşey tamam ama
bilgisayar
bir süre sonra kendiliğinden kapanıyo bunun sebebi ne olabilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işlemci ısısı ne durumda? yükseliyorsa bilgisayar kendini kapatabilir.

mustafa_8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boştayken 53 filan ama kullanımda 70e kadar çıkıyor ondan mıdır ?

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bendede oldu 92 derecede kapanıyordu işlemci ısın normal gibi

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yükte 70 te ise asla ısıdan kendini kapatmaz. Mustafa mavi ekran mı alıyorsun, yoksa düz mü kapanıyor ? Eğer kapanırken kasadan hafif bi ses gelip anında kapanıyorsa güç kaynağından dolayı olabilir.

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yükte 70 te ise asla ısıdan kendini kapatmaz. Mustafa mavi ekran mı alıyorsun, yoksa düz mü kapanıyor ? Eğer kapanırken kasadan hafif bi ses gelip anında kapanıyorsa güç kaynağından dolayı olabilir.

Benim fx x6 6100 75'te reset atıyor.

mustafa_8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hocam bi anda kapanıyor mavi ekran filan yok yani ve bazen yük altında olmadıgında da kapanıyor ama önceden böyle bi sorun yoktu powerdan oldugunu sanmıyorum çünkü geçenlerde bişey için garantiye verdim saglam diyip geri verdiler

arkadaşlar bide şöyle bişey var ben ilk aldıgımdada böyle oldugu için exa yetkililerini aradım sıcaklıklarınız normal demişlerdi