AMD FX 8150 vs İNTEL İ5 2500K

BOREASS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bilgisayari genel olarak kullaniyorum oyun internet vb. Ben çok film dizi izlerim oyun oynarim öneriniz nedir lütfen yardimci olun.........

birde işlemciyle internet ve video yükleme hızı arsında bağlantı var mıdır ve bunlardan hangisi bunun için daha iyi olur

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu Saat ten sonra Sandy Bridge almak ne kadar mantıklı bılemem ama 2500 k daha hızlı bır işlemci

http://www.anandtech.com/bench/Product/434?vs=288 testlerde goruldugu gıbı 2500 k geçmis fx 8150 yi...

Fakat Zaman Çabuk ılerlıyor Oyunlar Programlar 8 Çekirdege Portlanırsa Durum Degıse De Bilir Kararı Sen ver :)

BOREASS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bilgisayari genel olarak kullaniyorum oyun internet vb. Ben çok film dizi izlerim oyun oynarim öneriniz nedir lütfen yardimci olun.........

birde işlemciyle internet ve video yükleme hızı arsında bağlantı var mıdır ve bunlardan hangisi bunun için daha iyi olur YANİ HANGİ İŞLEMCİ BUNA DAHA FAZLA ETKİ EDER

S

SDN Anonim 291487

SDN Okuru
Bütçen fazlaysa Sandy Bridge değilde İvy Bridge'ye yönelmen örnek olarak:i5 3570K bu ikisi arasında ise 2500K daha iydir

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bütçen fazlaysa Sandy Bridge değilde İvy Bridge'ye yönelmen örnek olarak:i5 3570K bu ikisi arasında ise 2500K daha iydir

Kafan karıstı galıba İvy Bridge Daha Pahalı Ve Bir Önceki Nesil (Sandy Bridge) e Göre Daha performanslıdır i5 3570 K İvy Bridge 2500K Sandy Bridge Dır Bu Sebeple 3570 k daha hızlı bır ıslemcıdır.

Kısacası Ters Söylemişsin.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sunduğun iki işlemcinin de internetten video yükleme hızına hiçbi + sı olmaz tamamen net hızınla alakalı bi durum o
fakat ben olsam i5 e o kadar para yatıracağıma amd alırdım her türlü işini oda görür yukarıda arkadaşın dediği gibi 8 çekirdek için portlanan uygulamalar oldukça çok daha iyi performans alacağınız kesin... ayrıca bi rivayet vardı amd tarafında
windows 8 de fx işlemcilerin asıl performansını görüceksiniz diye...

S

SDN Anonim 291487

SDN Okuru
Kafan karıstı galıba İvy Bridge Daha Pahalı Ve Bir Önceki Nesil (Sandy Bridge) e Göre Daha performanslıdır i5 3570 K İvy Bridge 2500K Sandy Bridge Dır Bu Sebeple 3570 k daha hızlı bır ıslemcıdır.

Kısacası Ters Söylemişsin.
Hayır arkadaşım gayet doğru söyledim yani eğer alıcaksan bütçeni arttırabilirsen 3570K alman ben imla hatası yaptım galiba i5 3570K'dan sonra virgül koymalıydım yani arkadaş AMD FX 8150 vs İntel i5 2500K hangisi performanslı demiş ya bende 2500K diyorum. 3570K'yı tavsiye ederim dedim yani imla hatasından kaynaklanan hata özür dilerim :unsure:

BOREASS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeşim internet hizyla falan alkali değil video hii i7 işlemciyle amd sempron işlemci video hizi ayni olurmu

Halabian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BOREAS, Videolarda kasma vs. ise derdin i5 2500K da AMD FX 8150'de işini görecektir. Dersenki benim intel anakartım var ve ben intel'den şaşmam o zaman i5 2500K alacaksın. Bildiğin yoldan şaşmaman gerekiyor fakat tavsiye istiyorsan burada arkadaşlarında dediği gibi tavsiyeleri dinlemeli ve sert tepki vermemelisin zira onlar senin için yardımcı olmaya çalışmaktalar, Saygılar :)

BOREASS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sert tepki falan vermedim ama neyse tavsiyeler için teşekkür ben şu anda amd kullanıyorum ama nerdeyse amd nin ilk işlemcisi bu :D çok dandik yani şimdi intel i5 2500k yerine i5 2500 alsam ne fark olur yardımcı olabilirmsiniz

S

SDN Anonim 291487

SDN Okuru
ben sert tepki falan vermedim ama neyse tavsiyeler için teşekkür ben şu anda amd kullanıyorum ama nerdeyse amd nin ilk işlemcisi bu :D çok dandik yani şimdi intel i5 2500k yerine i5 2500 alsam ne fark olur yardımcı olabilirmsiniz

K modelinde Oveclock yapabilirsn ama K yoksa yapamazsın fark bu :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok özür diliyorum ama resmen AMD hala CPU mu üretiyor yeaa diyesim geliyor. :)

BOREASS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar bu milletin derdi ne anlamadım sanki herkes amd den çok çekmişler nefret etmişler gibi bahsediyor çoğu kişi internetteki testlere bakarak konuşuyor adm nin suçu ne :D:D

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İntel Çok Fazla Uçuyor Bütçesi Olan AMD Alsın Düşük Bütçeliler İçin Vazgeçilmez :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu Saat ten sonra Sandy Bridge almak ne kadar mantıklı bılemem ama 2500 k daha hızlı bır işlemci

http://www.anandtech.com/bench/Product/434?vs=288 testlerde goruldugu gıbı 2500 k geçmis fx 8150 yi...

Fakat Zaman Çabuk ılerlıyor Oyunlar Programlar 8 Çekirdege Portlanırsa Durum Degıse De Bilir Kararı Sen ver :)
Yolladığın sitete anlayamadığım bir şey var AMD nin yeni olan bütün işlemcileri koymayı mı unuttular bana mı öyle geliyor. İntel tarafı bir site olmuş

Çok özür diliyorum ama resmen AMD hala CPU mu üretiyor yeaa diyesim geliyor. :)
İşte sonra büyük patlama oldu Ati nvidiayı Amd inteli geçtii gittiii

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yolladığın sitete anlayamadığım bir şey var AMD nin yeni olan bütün işlemcileri koymayı mı unuttular bana mı öyle geliyor. İntel tarafı bir site olmuş

İşte sonra büyük patlama oldu Ati nvidiayı Amd inteli geçtii gittiii

amd nın fx 8150 den daha guclu daha yenı cıkardıgı bır ıslemcı varda benmı bılmıyorum ?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet AMD hala üretiyor ve teknolojisini bir inceleminizi öneririm :)

Ben şaka yaptım yahu =)
Tee ne zamanlara gider bu tartışmalar, bilirim. :)
En son desktopım olan şu anda da kullandığım P4 630'u aldığım zamanlar çok alevlenmişti, AMD çok ciddi ataktaydı o aralar, sonra Intel "i" serisiyle işler biraz değişti :p falan filan, ilgilenmiyorum açıkçası o yüzden de net bir şekilde bilmiyorum AMD ne yapıyor ne ediyor, sadece tercih etmiyorum :D

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
250.-TL lik Phenom II 4 çekirdekli 955-965 ve sonrası ile 1000$ lık intel İ7 ler oyunlarda aynı performansı veriyor yani şuanda farkı ekran kartları belirliyor zaten AMD artık performans işlemcisi yerine grafik işlemcisi gömülü APU işlemcilere daha çok önem vereceğini açıkladı..

4kkjs.gif

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
amd nın fx 8150 den daha guclu daha yenı cıkardıgı bır ıslemcı varda benmı bılmıyorum ?

İnsanlar sadece en güçlüsünü almıyor.Fx serisinin her modeli olmalıydı orda. Ayrıca phenom 2 gerçekten de i7lerle aynı performansta buna da katılıyorum ;)

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İnsanlar sadece en güçlüsünü almıyor.Fx serisinin her modeli olmalıydı orda. Ayrıca phenom 2 gerçekten de i7lerle aynı performansta buna da katılıyorum ;)

Hangi i7 ilk cıkarılanlarlamı hahaha 2. ve 3. nesil i7 lerden hicbir amd islemci güclü degildir hatta 3. nesil i5 3570 k dan guclu olan bır amd işlemci bile yok.