Amd fx 8150 işlemci ısınma sorunu

AMD FX 8150 İŞLEMCİ ISINMA SORUNU

• ÇÖZÜM ÖNERİNİZ

Kullanılan: 2 66.7%
  • ÇÖZÜM ÖNERİNİZ

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

smhbrdbk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bir PC topladım (AMD FX8150, ATİ 2 GB 256 BİT EKRAN KARTI, 8 GB RAM, ASUS ANAKART) . Herhangi bir program açık değilken bile işlemci 50-60 derecede, fan 3000RPM'de. Coolermaster stok fanım var. Assasins Creed 3'te işlemci fanı acatip sesi çıkarıyor. Biostan girip bakınca 5000 RPM'de görünüyor. Para harcamadan çözüm üretebilen var mı? :wink:

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
işlemci soğutucunu sök. işlemcinin üzerindeki termal macunu iyice sil ve termal macunu baştan düzgün bir şekilde sür. sonra işlemci soğutucusunu sıkıca oturt. bunları yapamazsan yakınlarında bilen birileri mutlaka vardır. onlara yaptırırsın. eğer sıcaklıklar normale dönmezse bu işlemci soğutucunu alırsın. haftasonu indirimli 75 lira;
THERMALTAKE CONTAC30:http://www.vatanbilgisayar.com/sogu...lemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu video sana yardımcı olabilir;http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I3gx6c62D7I#!

smhbrdbk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğin şeyleri uyguladım ama sonuç değişmiyor bu sorun bu işlemciyi alan tüm arkadaşlarda var. para harcamadan çözümünüz var mı ;)

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
vatandan kullanıcı yorumlarına baktım bir çok kişi stok fandan şikayetçiymiş. mecburen yeni bir işlemci soğutucusu alman gerek. para harcamadan çözülmez gibi geliyor.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aynı işlemciyi 2 ay kullandım şuan 8350 kullanıyorum. her iki işlemcidede stok fan gerçekten eziyet, çok ses yapıyor. 50-80 tl arası güzel bir soğutucu almak kaçınılmaz.

smhbrdbk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gitti 70 kağıt ;)