drocco
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 991
AMD FX-4300
8GB 1600MHz RAM
Sapphire R7 240 4GB 128 BİT ekran kartı
8GB 1600MHz RAM
Sapphire R7 240 4GB 128 BİT ekran kartı
Anakart AM3 soket. Bu ekran kartını kim alır ki satılmazbu bf sine göre değişir.
ama o sistemde işlemciden çok önce o gpu ile hangi bf yi oynamayı düşünüyorsun diye sormak lazım.
işlemcin kaldırır gibi gözüküyor. ama asıl sıkıntı gpu ve o ram. 8 gb ramle o gpu ile çok leş ayarlarda oynarsın. o da kasa kasa. ekran kartını sat. o paraya alabilirsen bi 8 gb daha ekle. sonra da güzel bi kart bul. anakartın am3 tür büyük ihtimal. iş yaparsın. sadece birazcık al sat yapman lazım.
Çift ekran kartı nasıl oluyor?dostum bi şekilde yapıcaksın. o kartla en baba bf1 oynarsı. o da kasabilir. son güncellemelerini bilmkiyorum. unutma güncellemeler sistem yükünü arttırıyor. rami de arttırmalısın. işlemciyi de satabilirsen iyi ollur.
o ramle artık bf1 değil normal internete zor giriyor pubg lite gibi oyunları oynayabiliyorsun. bfde r3 işlemci 240 gb ssd gtx960 var. -övünmek ya da hava için yazmadım.- 8 gb ram yüzünden o bfv de ayar açınca 3 dakika içinde oyundan atıyo. sende kasım kasım kasıp rest attıracaktır. onlineyi düşünme bile.
en kestirme şunu yap. torrentten indir oyunu. sonra msi afterburner ile ölç. kasan hangi parça ise ona yoğunlaş istersen. onu yükseltmenin yolunu ara. he anakartın izin veriyorsa cf yapabilrisin. çift ekran kartı baya performans artışı sağlayacaktır.
sanırım ekran kartında cf desteği dew yok.
Anladım keşke direk RAM gibi olsaymış 2 slota istediğin ekran kartını takınca güçleri birleşseymişsizin kart olmuyor sanırım ya. anakartı izin veren kişiler ekran kartı da destekliyorsa 2 tanesini takıyor. tıpkı ram gibi. düzgün driver ve iyi yapılandırma ile %95 daha yüksek performans almak olası. ama snaırım r7n 240 da cf desteği yok.
anakartın marka modeli ne? belki alacağın yeni ekran akrtını cf edersin.
Yok şuan için oynadığım bir oyun yok tavsiyelerin için teşekkür ederim.cf desteği var. yani r7 240 olmasa da uygun 2 kart cf edilir.
780 çipset 95 watta kadar amd fx serisi işlemci takabilirsiniz. sanırım fx6300 ün 95 wattlığı var. bunu yanına takacağıonız ucuz yolulu 2 adet rx460-şu oem diye satılan değil normal - ya da 560 ı takabilirsiniz. baya güçlü bi şey olulr. tabii direkt tek bi 570 de takabilirsiniz.
ama elinizdeki ekran kartı ve işlemciyi satmalısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada pubg lite oynuyorsan yolgezer nickim. eklersen oynarız.
pubg lite bilgisayardan oynanıyor mu?e başla![]()
Sen nerden oynuyorsuntabii pc için versiyonu var. bayağı kanser ama oynanıyo işte. discord linkini atmak yasak değilse burdan paylaşayım. size. isteyen gelebilir. eski takım dağıldı yenisini toplamak istiyorum.
İndiriyorum şuan bakalım nasılmışnerden derken? pc den işte.
3 tane bilgisayar var bendeHocam sizde i5 9600K, RX470 sistem yok muydu?
hocam benlik bi şey mi var? ne demek amma sallamış bf1? ben bf1 oynarsın demişim zaten. oynayamayacağı oyun bfv dedim. daha ne diye terbiyesizleşiliyo? sallamış ne demek? gelsin benim pc de açsın burda herkesin içinde özrümü dilerim. ama açamayacak. çünkü bfv 12 gb ram isteyen bi oyun.Arkadaşlar biz neden böyle olduk, insanlık neden böyle her zaman fevri davranır olduk. Oyun bölümünde bile bir birimizi kırmak için yer arıyoruz.
Sana değil demedi, diğer arkadaşa demiştir.hocam benlik bi şey mi var? ne demek amma sallamış bf1? ben bf1 oynarsın demişim zaten. oynayamayacağı oyun bfv dedim. daha ne diye terbiyesizleşiliyo? sallamış ne demek? gelsin benim pc de açsın burda herkesin içinde özrümü dilerim. ama açamayacak. çünkü bfv 12 gb ram isteyen bi oyun.
inanın ben burda birine sallama diyecektim. çok gördüm. bi kaç mesajda cidden yalan yanlış yazılmış. ama onlara bile bi şey demedim. demem de. ha boş bulunmuşumdur bi şeye kızmışımdır o an demişimdir. sonradan adam görmeden düzeltirim. inanlık hali.Lütfen biraz daha sakin.![]()