Amd ekran kartı sürücüleri güncellenirken ekranın siyah ekran olup yeniden normale dönmesi bir sıkıntımı

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Tam şuan ekran kartı sürücümü güncelliyorum ve ekran gidip geldi sanırım normal bişey ama yinede sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

az nce üst üste 3 kere karadı

birde güncellenirken arada bir mouse donuyor

bognuskafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Tam şuan ekran kartı sürücümü güncelliyorum ve ekran gidip geldi sanırım normal bişey ama yinede sormak istedim

hayır zaten güncellenirken uyarıyor görüntü gidip gelebilir diye sürücü güncellenirken böyle şeyler olabilir.

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666

Driver kurulur iken eski driver silinip yenisi yazıldığı, karta raporlandığı için kart 1-2 saniye devre dışı kalır. Donma ve yahut siyah ekran ile karşılaşman normaldir. Fakat ekranın geri gelmesi gerekir. Siyah ekran kalıcı ise sorun arz edebilir. Onun haricinde sorun yoktur.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
hayır zaten güncellenirken uyarıyor görüntü gidip gelebilir diye sürücü güncellenirken böyle şeyler olabilir.
uyarı göstrmedi yada ben görmedim sanırım teşekkürler cevzp için

Driver kurulur iken eski driver silinip yenisi yazıldığı, karta raporlandığı için kart 1-2 saniye devre dışı kalır. Donma ve yahut siyah ekran ile karşılaşman normaldir. Fakat ekranın geri gelmesi gerekir. Siyah ekran kalıcı ise sorun arz edebilir. Onun haricinde sorun yoktur.
teşekkür ederim az önce bitti güncelleme şuan sorun yok