AMD Ekran Kartı Pişmanlıktır

Seaque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD Sapphire HD 5570 ekran kartım var.1 hafta öncesine kadar hem oyunda hem de normalde 1024x768 çözünürlüğü kullanabiliyorken şimdi denediğimde yanlarda siyahlıklar oluştu Nvidia olsa 2 dakikada halledeceğim bir şey ama ATI'nin Catalyst Control Center'ından ölçekleme ayarını bir türlü bulamadım bütün control center'lar farklı bir bakar mısınız?

Ekli dosyayı görüntüle 11265Ekli dosyayı görüntüle 11265http://i.hizliresim.com/XvgQX7.jpg

(buraya resmi yükleyemedim)

Remzi0068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin kullandiginiz Catalyst Sürümü coooook eski. Yeni Arayüzde su sekil:

E0DSO.png

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında haklısın ama nvida ekran kartlarıda çok pahalı!

Seaque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
XP kullandığım için bu oluyor o zaman ATI nin sitesinden kontrol edip otomatik driver bulma programını deneyeceğim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Auto dedect indirdigimde sisteminize uygun sürücü yok dedi :O siteden elimle seçtiğimde bir sürücü indirdim ve kullanıyorum fakat ATI nin 5500 serisi için Windows XP 32 bit driveri yok çok ilginç

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Uniblue Driver Scanner veya benzeri uygulama ile otomatik indirebilirsin.

Seaque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten şu an o yüklü driver kullanıyorum fakat ATI yok diyor onu anlamadım neyse mönitörün ayarlarını karıştırdım İmage Control'den clock diye bir ayar var ekranı uzatıyor böyle uzattım düzeldi konu kilit

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Nasıl ya , hep dile getiriyorum şu sene işini ama 8 senelik pc'imde bir tane bile transistörü şişmemiş AMD Radeon X550XTX var , nazar değmesin tıkır tıkır çalışıyor.Şuana dek bende oyun açmama konusunda bir pişmanlık yaratmadı