mertdinler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Toplama bir bilgisayar hazırladım ve yaklaşık 1 hafta öncede aldım. AMD Radeon HD 6800 series bir ekran kartım var. Fakat OC yapınca ekran çizgi çizgi oluyor resimdede görüyorsunuzdur muhtemelen. Resim bana ait değil fakat sorunum tıpatıp aynısı. OC yapınca ekran böyle oluyor, chipsetinde sorun var vs. diye şeyler okudum ve onun üzerine garantisi olduğu için değiştirdim fakat yine aynı sorunu gördüm. Sonrada dediler ki power'ın yetersiz dediler 600 watt power aldım. Fakat yine aynı. Bilgisayarın ısısı normal kalıyor. Bu arada OC'yi AMD CATALYST CONTROL CENTER mi ne onun üzerinden yapıyorum
Edit: Benimki mozillada değil, benimki internet tarayıcalarında gayet sorunsuz çalışıyor fakat bir oyuna girdiğimde bu sorun oluyor. Oyundan kastım mesela LoL oynayan vardır aranızda giriş yapıyorum oyna tuşu vs. falan oralar geliyor sıraya girdim maç başlaıyor ve 5 saniye sonrada böyle oluyor. CSGO'da da aynı şekil.
Edit: Benimki mozillada değil, benimki internet tarayıcalarında gayet sorunsuz çalışıyor fakat bir oyuna girdiğimde bu sorun oluyor. Oyundan kastım mesela LoL oynayan vardır aranızda giriş yapıyorum oyna tuşu vs. falan oralar geliyor sıraya girdim maç başlaıyor ve 5 saniye sonrada böyle oluyor. CSGO'da da aynı şekil.