Kasada toz var mı? Var ise temizle.Merhabalar AMD ekran kartım var modeli rx5700. İlk aldığım zamanlarda ısınma sıkıntısı yoktu ama şimdi csgo'da 80 derece görüyorum. Ne yapmam gerekir?
Yumruk atınMerhabalar AMD ekran kartım var modeli rx5700. İlk aldığım zamanlarda ısınma sıkıntısı yoktu ama şimdi csgo'da 80 derece görüyorum. Ne yapmam gerekir?
Yumruk atın
Toz yok temizledim daha yeni sıkıntı hala devam ediyor.Kasada toz var mı? Var ise temizle.
Merhabalar AMD ekran kartım var modeli rx5700. İlk aldığım zamanlarda ısınma sıkıntısı yoktu ama şimdi csgo'da 80 derece görüyorum. Ne yapmam gerekir?
Youtube`dan araştırma yaptınız mı? AMD RX5700 ısınma problemi diye.Toz yok temizledim daha yeni sıkıntı hala devam ediyor.
Tamam bu sefer ciddiyim ekran kartı sıcaklığı ne kadar?Toz yok temizledim daha yeni sıkıntı hala devam ediyor.
Hocam google a arattığınızda arkadaşımızın sorununu yaşayan bir çok insan var.ben düzgün cevap vereyim. termal macunu yenileyebilirsin. (3-4 senelik kart ise) kasanın içini temizleyebilirsin. hava akımı daha sağlıklı olur.
csgo'da 80 derece görüyorumTamam bu sefer ciddiyim ekran kartı sıcaklığı ne kadar?
Baya çokmuş cidden eskidende böyle miydi sonuçta çoğu kişi bu sorunu yaşıyormuşcsgo'da 80 derece görüyorum
eskiden böyle bir sorun yoktu.Baya çokmuş cidden eskidende böyle miydi sonuçta çoğu kişi bu sorunu yaşıyormuş
PSU kaç w?eskiden böyle bir sorun yoktu.
sanırım 80w ama emin değilim.PSU kaç w?
80w? Hocam yanlışınız olmasın?sanırım 80w ama emin değilim.
800 de olabilir emin değilim.80w? Hocam yanlışınız olmasın?
LifeStyle abimin dediği şeyi yaptın mı?800 de olabilir emin değilim.
Kasa zaten temiz. Ekran kartı 2 yıllık o yüzden termal macun yenilemedimLifeStyle abimin dediği şeyi yaptın mı?
Hocam benim bildiklerim bu kadar.Kasa zaten temiz. Ekran kartı 2 yıllık o yüzden termal macun yenilemedim
sorun değil hocam.Hocam benim bildiklerim bu kadar.