AMD ATI 4650 Ekran kartı için Windows 8 AMD Catalyst nin en son hangi sürümü?

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
AMD ATI 4650 Ekran kartı için Windows 8 AMD Catalyst nin en son hangi sürümünü kullanabilirim?Kütfen link atabilirmisiniz?Windows 8 için...

GANDAGANNN :|

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu linktekini denemedim ama ATI'nin sitesinden indirdiğim Driverda kurulumda sıkıntı yok ama sağ tıklayıp açmaya çalıştıgımda açılmıyor napcaz ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
HP G6 1035 bilgisayarım için windows 8 pro orijinal yükledim.
i5 - 8 GB Ram - 500 GB hd - 1 GB AMD radeon HD 7400M donanımlı...
Ancak windows 8 yüklemeden sonra ekran kartını görmüyor ve catalyst 'nin win 8 64 bit versiyonunu orijinal sitesinden bulup yüklememe rağmen , ve dahası diğer driverleri de yükleyip denememe rağmen sorun hiç bir şekilde çözülmedi...
Başka bir forumda bir" işgüzarın vatandaşın" tavsiyesi üzerine imzasız bir sürücü yükledim ve neticede, daha berbat hale gelen laptopa tekrar format atmak zorunda kaldım...
HP türkiye distribitoru ile görüştüm, "AMD drivers win8 64 bit for notebook" için beklememi ve deneme yanılma yapmamı söylediler...
HP G6 notebook için aşağıdaki resimdeki gibi sorun yaşayan arkadaşlardan , sorunu eğer çözebilmişlerse ciddi tavsiyeler bekliyorum.
Teşekkürer..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güzel arkadasim fistik gibi Win7 varken 8i napcaksin? Yükle cillop gibi sistemi rahat et. Win8 e daha bin tane güncelleme cikarirlar basin agrir.

Bu arada saka takiliyorum, renkler ve zevkler tartisilmaz tabi :)