Zeppelinultra1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba Öncelikle, Benim bir sorum olacaktı. Öncelikle sistemim eski ve değişmesi gerekiyor gayet farkındayım, fakat hepsini tek seferde değiştirecek bütçeye malesef sahip değilim o yüzden öncelikle ekran kartımı değiştireceğim. Şimdiki sistemim : AMD Athlon 64 x2 4000+ 2.0GHZ, 4GB DDR2 667MHz Çift Slot(2GB Tek Slot 800Mhz), Radeon HD6570 Ve 250W güç kaynağım var bu sisteme R7 240 takarsam devrimsel fark olmiyacak elbet ama ne düzeyde fark olur? Yani oynayicabiliceğim bir FPS oranı vermez ama Assassin'S Creed Unity'yi takribi kaç FPS ile açar? Tüm parçaları değiştireceğim ama sizce şu anki haliyle ve HD6570 ile Arasında nasıl bir fark var? Sizce fazla birşey beklemiyorum hepsini değiştirecegim ama sizce bu haliyle nasıl bir fark olur açıklarsanız sevinirim. Çözünürlüğüm düşük 1440x900, darboğaz çok olur mu?
Ve Oyuncuya ekran kartı yeter videosu ve makalesinden de etkilendim nasıl olucak sizce açıklarsanız çok iyi olur..
Ve Oyuncuya ekran kartı yeter videosu ve makalesinden de etkilendim nasıl olucak sizce açıklarsanız çok iyi olur..