Amd 8120 İşlemcimi Satıyorum

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet Arkadaşlar Elimde bulunan ve daha 1 yılı bitmeyen amd fx8120 işlemcimi satıyorum satış fiyatım 400 tl ve pazarlık yapılabilir neden satıyorsun diye düşünen arkadaşlar içinde bir üst modele geçmeyi düşünüyorum faturası garanti belgesi kutu ve kutu içeriği resimlerini isteyen olursa paylaşabilirim

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sıfırı 370 tl olan ürünün ikinci elini 400 tl ye satmak pek mantıklı olmasa gerek.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Acabuca fiyat araştırması yapmadım ve dikkat edersen pazarlık açık dedim sence neden pazarlık payı bırakmış olabilirim ? çünkü fiyat araştırması yapmadığım için olası bir uçuk fiyat yazmış olmamdan dolayı olabilirmi ? beni aydınlattığın için teşekkür ederim 369 tl ye veririm bende cidden alıcı olan varsa tabi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sıfırı 370 tl olan ürünün ikinci elini 400 tl ye satmak pek mantıklı olmasa gerek.
Ayrıca fiyat araştırmasını internet üzerinden yapmış olabilirmisin acaba artı kargo ücretinide dahil edince ne gibi bir fiyatı var ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ayrıca fiyat araştırmasını internet üzerinden yapmış olabilirmisin acaba artı kargo ücretinide dahil edince ne gibi bir fiyatı var ?

Şevkini kırmak istemem lakin garanti süresinin neredeyse yarısı dolmuş bir ürünü sıfır fiyatına verme imkanın yok, biraz fiyat araştırması yapıp fiyatı güncellemen senin ürünü hızlı elden çıkarman için en hayırlısı.

Ayrıca bu tür forum siteleri bir güvenlik unsuru barındırmadığından canının yanmaması adına online alışveriş siteleri üzerinden gerçekleştir satışı.

GG üzerinden 300 tl den başlayan açık arttırma usulü bir ilan verip 1 hafta bekleyip verilen maksimum tutara elden çıkartabilirsin ürününü.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şevkini kırmak istemem lakin garanti süresinin neredeyse yarısı dolmuş bir ürünü sıfır fiyatına verme imkanın yok, biraz fiyat araştırması yapıp fiyatı güncellemen senin ürünü hızlı elden çıkarman için en hayırlısı.

Ayrıca bu tür forum siteleri bir güvenlik unsuru barındırmadığından canının yanmaması adına online alışveriş siteleri üzerinden gerçekleştir satışı.

GG üzerinden 300 tl den başlayan açık arttırma usulü bir ilan verip 1 hafta bekleyip verilen maksimum tutara elden çıkartabilirsin ürününü.

Teşekkür Ederim Mantıklı Bir Düşünce Bakalım Belkide GG SDN kadar güvenilir gelmediği için bana ilk buraya konu açtım sabırlıyımdır biri çıkar gel pazarlık edelim falan der anlaşırız bellimi olur Ayrıca İşlemciler ve Anakartlar Genelde 36 ay Garantilidirler ve benim işlemcimin 12 ayı henüz dolmadı yanlış hatırlamıyorsam buda yarısı etmez heralde değilmi (: