Amazondan Ucuza Mouse

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Bu forumda hiç konuşulmuyor ama donanımhaberde amazonda ucuza mouse klavye getiriliyorlar. Herşeyi tekrardan anlatmak istemediğimden direk linki konunun linki veriyorum

ModNot: ilgili siteden link paylaşmayalım.

Benim alacağım ürünün linki
http://www.amazon.com/Razer-Battlef...&tag=yabancidizimu-20&linkId=VSSDMLYTCRSCGWP7

Razer Taipanı 53 dolara alacağım(kargo dahil) . Trde 200-300 lira.Kaliteli mouse alacaksanız ilk adresiniz amazon olsun

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link silindiği için yeni bilgiler ilave ediyorum.

Diğer avantajlı amazon ürünleri:
Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound
http://www.amazon.com/L...linkId=CERVUSHR4NGJAS3Q

Razer DeathAdder Ergonomic PC Gaming Mouse
http://www.amazon.com/R...linkId=SQXIEQZX3K3BVDVW

Corsair Vengeance M65 Performance FPS Gaming Mouse
http://www.amazon.com/C...linkId=DZP33FWAMRLBVKCW

SteelSeries Rival Optical Gaming Mouse
http://www.amazon.com/S...linkId=RQBAJAICQVMO2PRZ

SteelSeries World of Warcraft Legendary MMO Gaming Mouse
http://www.amazon.com/S...linkId=AXHY5ORI6V4IPBXX

SteelSeries Diablo III Gaming Mouse
http://www.amazon.com/S...linkId=2R5YSN2YT2PN62PX

Bence Türkiyeden alacağınıza amazondan alın daha ucuza geliyor. Eğer satın alma işlemleri konusunda sıkıntınız olursa yardımcı olabilirim. Garanti

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
şu g930 dan getirtmeyi düşünüyorum ama gümrüğe takılma oranı nedir?

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gümrüğe takılma olayı yok . Amazon 101.5 doların üzerindeyse fiyat gümrük parasını sizden alıyor zaten. g930un fiyatı şuan 104 dolar o yüzden gümrük vergisi ödersiniz. Biraz bekleyin onun fiyatı 100 doların altına düşer o zaman alırsınız.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
hocam haklısın ucuz ama Türkiyeden almak daha mantıklı
ben ouroborosu 360 tl ye aldım kargo dahil
3 kere yenisini verdiler geçen aylarda 350 e sattım sıfır olarak
yurtdışından almış olsam logitech hariç çöpe gider.

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesela Razer'in distribütörü arelmiş ve malum forumdan biri sormuş garantiyle ilgilenirmisiniz diye ve evet demişler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Logitech dediğiniz gibi sorun olmaz hepsi kaliteli

Ayrıca g930da kargo parasıda 15 dolar alan çok kişi oldu. Birkaç hafta bekleyin düşer hatta belki bu hafta

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
eğer ilgileniyorlarsa gerçekten mükemmel birşey :) ben g930 getirtmeyi düşünüyorum kablosuz diye gümrüğe takılır mı?

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gümrüğe takılma olayı yok. Alağınız ürünlerin toplamı 100 dolar altındaysa zaten gümrüğe takılmıyor. 100 dolar üstündeyse diyelim ki fiyatı x amazon sizden x + gümrük ücreti( genellikle xin %20sini) alıyor ve parayı sizin yerinize gümrüğe veriyor.Gümrükte takılma yok

Dediğim gibi g930 için ürünün fiyatının 101 dolar(sınır 75 euro yukarıda 100 yazdığıma bakmayın) sınırının altında olması lazım ki gümrük için ekstra para ödemeyin. Amazonda fiyatlar 10-15 dolar dalgalanır sürekli yarın bile değişebilir bekleyin biraz 100 doların altına insin ben size haber veririm bu konudan

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Gümrüğe takılma olayı yok. Alağınız ürünlerin toplamı 100 dolar altındaysa zaten gümrüğe takılmıyor. 100 dolar üstündeyse diyelim ki fiyatı x amazon sizden x + gümrük ücreti( genellikle xin %20sini) alıyor ve parayı sizin yerinize gümrüğe veriyor.Gümrükte takılma yok

Dediğim gibi g930 için ürünün fiyatının 101 dolar(sınır 75 euro yukarıda 100 yazdığıma bakmayın) sınırının altında olması lazım ki gümrük için ekstra para ödemeyin. Amazonda fiyatlar 10-15 dolar dalgalanır sürekli yarın bile değişebilir bekleyin biraz 100 doların altına insin ben size haber veririm bu konudan
peki 105 dolarlık g930 u alsam ne kadar keser ?
birde havalı tabanca, çakı , muşta getirtebiliyor muyuz?

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="class: small-line-height, width: 237"]
[TR="class: order-summary-unidenfitied-style"]
[TD="class: a-text-left"]Items:[/TD]
[TD="class: a-align-bottom a-nowrap a-text-right, align: right"]$104.99[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Shipping & handling:[/TD]
[TD="class: a-align-bottom a-nowrap a-text-right, align: right"]$19.10[/TD]
[/TR]
[TR="class: order-summary-separator"]
[TD="class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Total before tax:[/TD]
[TD="class: a-align-bottom a-nowrap a-text-right, align: right"]$124.09[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Estimated tax to be collected:[/TD]
[TD="class: a-align-bottom a-nowrap a-text-right, align: right"]$0.00[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Import Fees Deposit[/TD]
[TD="class: a-align-bottom a-nowrap a-text-right, align: right"]$51.62[/TD]
[/TR]
[TR="class: order-summary-grand-total"]
[TD="class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: a-size-medium a-color-price a-text-left"][/TD]
[TD="class: a-size-medium a-color-price a-align-bottom a-nowrap grand-total-price a-text-right, align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Total 175

Gösterdi. 20 dolar kargo 50 dolar gümrük parası istiyor. Gümrük parası anormal onun 30 doları iade edilir tahminimce gümrüğe geldiğinde. Bu şekildealmak avantajlı değil fiyat 100 doların altına düştüğünde 120 dolara alırsınız

Getirebilirsiniz getiremeyeceğiniz ürünler :

Cep telefonu, kozmetik ürün, takviye edici gıda, brüt 30 kgyi geçen ürünler

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Free shipping yani bedava kargo sadece adres olarak Amerika'yı seçtiğinizde geçerli oluyor.Uluslararası kargoda ücret alıyor bedava kargo sadece 50 Amerika eyaleti için geçerli. Bknz:FREE Shipping. Details

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Free shipping sadece Amerika için geçerli değil! Olay satıcı ile alakalı satıcı uluslararası gönderi yapıyorsa bu sattığı üründe yazıyor (ben aldım gerek ebay gerek amazondan) ve gönderiyor tek farkı uzun sürmesi 20-30 sürebiliyor ürünün size gelmesi ama dediğim gibi olay satıcıda bitiyor.

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Free shipping sadece Amerika için geçerli değil! Olay satıcı ile alakalı satıcı uluslararası gönderi yapıyorsa bu sattığı üründe yazıyor (ben aldım gerek ebay gerek amazondan) ve gönderiyor tek farkı uzun sürmesi 20-30 sürebiliyor ürünün size gelmesi ama dediğim gibi olay satıcıda bitiyor.

Ben sana orda yazanı söylüyorum.Farklı satıcıların farklı gönderim tercihleri olabilir ama Amazon aracılığı ile yapılan işlemlerde bedava kargo kuralları bunlar.

irlandalı12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Price: $104.99 & FREE Shipping. Details
diyor neden 20 dolar kargo parası eklediniz?
Son olarak http://www.amazon.com/Colt-Special-...ex+Colt+Special+Combat+Classic+Havalı+Tabanca
bunu getirtsem karakol veya vb.. yerden kağıt almam gerekir mi?
bi yerde okumuştum adam kelebek tarzı bıçak getirtmiş fakat gümrükte takılmış, karakoldan kağıt alıp öyle alabilmiş.
Trye göderilen her üründe kargo parası olacaktır.

Free shipping sadece amerika icin gecerli asil fiyati gorebilmek icin place order kismina kadar girmeniz gerekir ayrica gosterdiginiz urun trye gonderilmiyor.Gonderilen urunleri gormek icin amazon global shipping sol taraftaki aramadaki seceneklerde secili olmali ayrica adresinizi girdikten sonra urunu sepete ekleyip proceed to checkout yaparsaniz zaten trye gonderilmiyor uyarisi verir

Duyduğunuz doğru olabilir. Gümrük görevlisine kalmış birazda

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Birincisi "sana" diye hitap edemezsin ben senin arkadaşın, tanıdığın yada akranın değilim
İkincisi orada ne yazdığını koymuş olabilirsiniz bende bilgiyi düzeltiyorum yanlış bilgi veriyorsunuz demiyorum. Sonuç olarak international free shipping veriyor Amazon

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] gereksiz tartışmalara girmeyelim.