MuhammedSC
Profesör
Bu kulaklığı beğendim. Ama yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından ürün getirme limiti 30€'ya düşmüştü. Eskiden 75€ iken amazon vergi parasını çekip hallediyordu. Şimdide o sistem varmı ?
Bu kulaklığı beğendim. Ama yanlış hatırlamıyorsam yurtdışından ürün getirme limiti 30€'ya düşmüştü. Eskiden 75€ iken amazon vergi parasını çekip hallediyordu. Şimdide o sistem varmı ?
Aynen arkadaş iyi demiş... Ama komisyon alıyorlar onuda belirteyimAmazonpaketim kullanabilirsin, tavsiye ederim ben gayet memnun kaldm diğer piyasadaki siteler kesin gümrük çıkar dedi ve maliyetleri fazlaydı.
alabilirsin ancak 60 dolar kargo çıkıyor. vergisi de içinde. yani 160 dolara ürün eline ulaşır.
Edit: ürünün renk seçenekleri arasında büyük fiyat farkları var. Chrome renkli olanı 99 dolar artı 60 dolar vergi/kargo. Siyah olanı 55 dolar artı 39 dolar vergi/kargo.
--- Gönderi Güncellendi ---
amzonpaketim nasıl oluyor da daha ucuz fiyat veriyor yav. güvenilir mi bu site?