Yardım Amazon prime

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Icqda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Icqda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
merhabalar papara kartımdan amazon prime almayı denedigimde alamıyorum.kartımda yeterli miktar var fakat alamadım kuzenıme dedım bi deneyebilirmisin diye denedi o da alamadı fakat bi tane arkadasıma dedım ve onun kartından alabıldım anlattıgım butun kartlar paparaydı fakat benım kartımdan neden alamıyorum anlamadım ücreti tahsil edemedik diyip duruyor askıya alıyor destege yazdım fakat bi sorun olmadıgını kartımda bisi oldugunu soyledıler kontrol ettım bi sorun yoktu sanal kart actım denedım yine olmadi

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
merhabalar papara kartımdan amazon prime almayı denedigimde alamıyorum.kartımda yeterli miktar var fakat alamadım kuzenıme dedım bi deneyebilirmisin diye denedi o da alamadı fakat bi tane arkadasıma dedım ve onun kartından alabıldım anlattıgım butun kartlar paparaydı fakat benım kartımdan neden alamıyorum anlamadım ücreti tahsil edemedik diyip duruyor askıya alıyor destege yazdım fakat bi sorun olmadıgını kartımda bisi oldugunu soyledıler kontrol ettım bi sorun yoktu sanal kart actım denedım yine olmadi

Sipariş oluşturulmaya çalışılan kart internet alışverişlerine kapalı ise işlem yapamazsın. Müşteri hizmetlerini arayıp halletmeye çalışın bence

Icqda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Açılan kart internet alışverişlerine kapalı ise işlem yapamazsın. Müşteri hizmetlerini arayıp halletmeye çalışın bence
dedım ya hepsini kontrol edip tekrar denedıgım halde alamadım