Gece baykuşu
Doçent
Merhabalar dün amazon üzerinden kitap siparişi vermiştim bugün de hala gönderim süresi belli değildi siparişi iptal ettim para iadesi hesaba ne zaman yansır akbank banka kartı ile siparişi verdim
En geç 3 gün içinde hesabınıza yatar.Kanka bende kargoya cıkmadan iptal ettim sana ne zaman yattı ? Oglen 6 gibi aldım gece 1 de iptal ettim ne zaman gelir?
Eyw kanka inşallah yatarEn geç 3 gün içinde hesabınıza yatar.
Kanka suan bankalar kapalıya para gelmez sanırım yarına gelirmiki?Benim böyle bir durumda Amazona belirttiğim an iade yaptıklarını söylediler 10-15 dk ye de hesaba düştü para
Muhtemelen öyle olur sabah 9'da kontrol et en geç 10 gibi geçer diye düşünüyorum.Kanka suan bankalar kapalıya para gelmez sanırım yarına gelirmiki?
Eyw Reis umarım yarın oglene falan gelir amazon para iadesi tamamlandı yazıyorduMuhtemelen öyle olur sabah 9'da kontrol et en geç 10 gibi geçer diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde genelde saatle alakası olmuyor aslında. Sanal pos ise direk sistemsel olarak yapabildikleri bir durumsa onlarda iade et diye bir buton olur. Eğer sorunsuz çalışırsa başka onay kontrol etmeden çat diye kartına parayı geçiren bir sistem (Tüm şirketlerde mevcut) ama genellikle bu her çekimde olmadığından finasn ekiplerinin yada bankanın kontrol etmesi gerekiyor kanka
Bir iki gün içinde hemen yatmıştıKanka bende kargoya cıkmadan iptal ettim sana ne zaman yattı ? Oglen 6 gibi aldım gece 1 de iptal ettim ne zaman gelir?