Amazon para iadesi ne zaman olur

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Merhabalar dün amazon üzerinden kitap siparişi vermiştim bugün de hala gönderim süresi belli değildi siparişi iptal ettim para iadesi hesaba ne zaman yansır akbank banka kartı ile siparişi verdim

Reaksiyon puanı
52
Kanka bende kargoya cıkmadan iptal ettim sana ne zaman yattı ? Oglen 6 gibi aldım gece 1 de iptal ettim ne zaman gelir?

emirligun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim böyle bir durumda Amazona belirttiğim an iade yaptıklarını söylediler 10-15 dk ye de hesaba düştü para

emirligun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kanka suan bankalar kapalıya para gelmez sanırım yarına gelirmiki?
Muhtemelen öyle olur sabah 9'da kontrol et en geç 10 gibi geçer diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde genelde saatle alakası olmuyor aslında. Sanal pos ise direk sistemsel olarak yapabildikleri bir durumsa onlarda iade et diye bir buton olur. Eğer sorunsuz çalışırsa başka onay kontrol etmeden çat diye kartına parayı geçiren bir sistem (Tüm şirketlerde mevcut) ama genellikle bu her çekimde olmadığından finasn ekiplerinin yada bankanın kontrol etmesi gerekiyor kanka

Reaksiyon puanı
52
Muhtemelen öyle olur sabah 9'da kontrol et en geç 10 gibi geçer diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde genelde saatle alakası olmuyor aslında. Sanal pos ise direk sistemsel olarak yapabildikleri bir durumsa onlarda iade et diye bir buton olur. Eğer sorunsuz çalışırsa başka onay kontrol etmeden çat diye kartına parayı geçiren bir sistem (Tüm şirketlerde mevcut) ama genellikle bu her çekimde olmadığından finasn ekiplerinin yada bankanın kontrol etmesi gerekiyor kanka
Eyw Reis umarım yarın oglene falan gelir amazon para iadesi tamamlandı yazıyordu