Amazon ilk alışveriş

ifıgotyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İronman hayranı olarak çok istediğim bir kolye var, istediğim kolye ise sadece amazonda var diğer sitelerdekileri beğenmedim.
Fakat daha hiç amazondan alışveriş yapmadım, yeterli bilgisi olan fotoğraflara bakarak beni bilgilendirebilir mi ?
17 dolar 120 lira oluyor fakat bunun dışında birşey bilmiyorum ve kolyeyi kafaya taktım.
Kargo, ücret, ulaşım nasıl oluyor? Genel bilgilendirme yapacak birisi varsa lütfen yardımcı olsun.
Teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210210-183344_Chrome.jpg
    Screenshot_20210210-183344_Chrome.jpg
    63.6 KB · Görüntüleme: 157
  • Screenshot_20210210-184301_Chrome.jpg
    Screenshot_20210210-184301_Chrome.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 118

ifıgotyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İronman hayranı olarak çok istediğim bir kolye var, istediğim kolye ise sadece amazonda var diğer sitelerdekileri beğenmedim. Fakat daha hiç amazondan alışveriş yapmadım, yeterli bilgisi olan fotoğraflara bakarak beni bilgilendirebilir mi ? 17 dolar 120 lira oluyor fakat bunun dışında birşey bilmiyorum ve kolyeyi kafaya taktım. Kargo, ücret, ulaşım nasıl oluyor? Genel bilgilendirme yapacak birisi varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler şimdiden.

ifıgotyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolyeyi büyük bir hırs ile istediğim için sürekli arıyorum, letgoda buldum 5 dakika önce 20 liraya ama kullanıcıya mesaj atamadım, hesabına da giremedim.
+1 ay yazıyordu sanırım süresi geçti ya da ürünü kaldırdı.
Kolyeyi hala istiyorum ama hep aliexpress yada amazonda var onları da bilmediğim için güvenip alamıyorum.
İstek ürün diye bir bölüm açsalar istek ürünlerimizi söylesek olabilecekleri onaylayıp hazırlasalar, olmayacakları bize geri bildirim gönderip söyleseler keşke.
Bu tür şeylere maruz kalmazdık, o kolye cidden içimde ukte kaldı.Kendi paramla alacaktım birde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

U
up, derken anlayamadım

ifıgotyou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İronman hayranı olarak çok istediğim bir kolye var, istediğim kolye ise sadece amazonda var diğer sitelerdekileri beğenmedim.
Fakat daha hiç amazondan alışveriş yapmadım, yeterli bilgisi olan fotoğraflara bakarak beni bilgilendirebilir mi ?
17 dolar 120 lira oluyor fakat bunun dışında birşey bilmiyorum ve kolyeyi kafaya taktım.
Kargo, ücret, ulaşım nasıl oluyor? Genel bilgilendirme yapacak birisi varsa lütfen yardımcı olsun.
Teşekkürler şimdiden.
Lütfen cevap verin, acil ya.
Aliexpress'ten 1 dolara buldum teslimat ile 4 dolar oluyor.
Adres, telefon, posta kodu vs. girdik desek kargoyu nereye verirler eve mi gelir ? Kargoya gitse hangisine gider.
Kredi kartı ile çeksek 4 doları kabul eder mi ? Hiç ordan eşya almadığım için bilmiyorum.