Amazon.com'dan bilgisayar toplamak

ArdaOruç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Amazon.com'dan bilgisayar toplamayı düşünüyorum daha önce bir kere alışveriş yapmıştım ama hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.Birinci sorum Amazon.com'dan toplarsak diyelimki 1500$ dolar tuttu bu fiyat yaklaşık 5000 tl ediyor bu fiyatın üstüne ülkeye malzemeleri getirirken kdv alır mı?
İkinci sorum güvenilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar ben Amazon.com'dan bilgisayar toplamayı düşünüyorum daha önce bir kere alışveriş yapmıştım ama hatırlamıyorum nasıl yaptığımı.Birinci sorum Amazon.com'dan toplarsak diyelimki 1500$ dolar tuttu bu fiyat yaklaşık 5000 tl ediyor bu fiyatın üstüne ülkeye malzemeleri getirirken kdv alır mı?
İkinci sorum güvenilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Amazondan tüm parçaları toplarsan gümrüğe takılabilir. Bazı parçaları almıyorlar diye biliyorum. Ayrıca kargo fiyatı da çok fazla olacak

ArdaOruç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Free shiping özelliği var diye biliyorum ve gümrüğe nasıl takılabilir?

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Mesela Anakart gelmiyor diye biliyorum. İşlemci burdaki fiyata yakına geliyormuş. Amazondan ekran karı işlemci soğutucu ssd felan alın diyorlardı bazı yerlerde

ArdaOruç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size özelden topladığım sistemi atacağım hangisi oluyorsa onları söyleyin ona göre nereden neyi alacağıma karar vereceğim.

ArdaOruç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece anakart ve kasada sıkıntı çıktı onlarıda vatandan alırım o zaman :D Tam 5000 tl oldu bence alınabilecek en mantıklı sistem.

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran Görüntüsü (11).png