Amazing Spider-Man Fragmanı Çıktı

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bende izlemedim güzelmi acep recep :D :D

Başroldeki adam tamda salak bir tipe benziyor, sanırsam bu sefer bekleneni verecek gibi duruyor tabi fragmana bakarak söylüyorum, film çıktığında ne olur bilinmez

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Fragmana bakılarak,
Diğer filmlere göre Beğendiniz mi sorusu saçma olmuş.
Filmi izleyelim bi hele :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
peter parker'ın oynıyan adamı beğenmedim önceki filmlerdeki oyuncunun mimikleri daha iyiydi. ayrıca spiderman'in doğuşu daha önce konu edilmişti.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
İki filmin farkı fragmanda fazlasıyla gözüküyor. İlk önce bu filmde Parker çizgi romandaki gibi lisedeyken bu güçleri kazanacak. Lise yıllarını anlatıyor. Diğer filmlerde olmayan Parker'ın casus anne ve babasının ölümü yer alacak. Kostüm değişik. Spider-Man çizgi romanlardaki gibi geliştirdiği silahla ağ atacak.

Yani o kadarda saçma bir soru değil :) Zira iki film arasında fazlasıyla konsept farkı var.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim de aklıma gelmişti.Ultimate Spider-Man oyununda Pit bileğine bir şey takıyordu sanırım.Pek dikkate almamıştım.Ama onunla ağ atıyordu.Dark Knıght söyleyince anladım şimdi.Zaten oyun da çizgi roman grafikleri ile falan yapılmıştı.Fragmanı beğendim ama.O FPS açısı falan güzeldi.Sinemada izlenir sanırım bu film.Ama bunun konusu tam olarak ne ? Anlatsanız ?

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çizgi romanı okumasamda çizgifilmini hiç kaçırmazdım(1994 yapımı)

her bölümü izledim.Eğer çizgiseri gibi olacaksa harika olur

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
senaryo olarak çizgiromana bağlı kalmaları iyi olmuş ama başrol oyuncusunu sevmedim. zaten ilk seride tobey maguire da fizik olarak çizgiromandakine benzemiyordu. normalde peter parker uzun boylu, kaslı bir tip. madem çizgiromana bağlı kalacaklar, yeni oyuncu da böyle biri olmalıydı. filmde mary jane watson da yok anladığım kadarıyla. imdb listesinde de yazmıyor. anlaşılan diğer filmlerde ortaya çıkaracaklar. bakalım kirsten dunst kadar role yakışan birini bulabilecekler mi?

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Peter Parker kaslı değil.Örüm Adam olduktan sonra kasları oluşuyor.

Başrol uygun bence çizgi filmlere bakarak konuşuyorum Parker orda salaktı biraz bunun tipide elverişli o role :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
en başa dönmüşler yuh.zaten serinin devam etmesi yanlış baş rol değiştiği için...

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
senaryo olarak çizgiromana bağlı kalmaları iyi olmuş ama başrol oyuncusunu sevmedim. zaten ilk seride tobey maguire da fizik olarak çizgiromandakine benzemiyordu. normalde peter parker uzun boylu, kaslı bir tip. madem çizgiromana bağlı kalacaklar, yeni oyuncu da böyle biri olmalıydı. filmde mary jane watson da yok anladığım kadarıyla. imdb listesinde de yazmıyor. anlaşılan diğer filmlerde ortaya çıkaracaklar. bakalım kirsten dunst kadar role yakışan birini bulabilecekler mi?

Çizgi romanlarda ilk başlarda Mary Jane diye bir karakter yok. Gwen var (üçüncü filmdeki sarışın hatun) lisede onunla aşk yaşıyor. Ancak bu aşk kızın Green Goblin tarafından öldürülmesiyle sonuçlanıyor. Filmde de Green Goblin ve Lizard olduğunu düşünürsek büyük ihtimalle kız ölür ikinci filmde MJ ile tanışır. Esas Felicia Hardy olsa daha iyi olur. Black Cat'i de görelim artık. Sadece Spider-Man'in maceraları sıktı.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben biraz takılıyorum bu başrol oyuncusu değişmesine, benim için ilk serideki tobey marguire o role gayet uyuyordu. şimdi bu çocuğa ısınabilir miyim bilmiyorum. bu çocuğuda facebook'taki oyunculuğundan ötürü seviyorum ama spiderman olur mu bundan, işte orası benim için sıkıntılı.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Çizgi romanlarda ilk başlarda Mary Jane diye bir karakter yok. Gwen var (üçüncü filmdeki sarışın hatun) lisede onunla aşk yaşıyor. Ancak bu aşk kızın Green Goblin tarafından öldürülmesiyle sonuçlanıyor. Filmde de Green Goblin ve Lizard olduğunu düşünürsek büyük ihtimalle kız ölür ikinci filmde MJ ile tanışır. Esas Felicia Hardy olsa daha iyi olur. Black Cat'i de görelim artık. Sadece Spider-Man'in maceraları sıktı.
bu kadar detaylı hatırlamıyordum. MJ 'in 2. filmde çıkacağını tahmin etmiştim amagwen'i unutmuşum. teşekkürler bilgi için. :)

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha ilk fragman gerçi ama konunun baştan anlatılıp yeni bir seri başlatmaya bence gerek yoktu, oyuncu değiştirilmesi taraftarıda değildim ama Tobey i açıkçası çok çocukça buluyordum. Orjinal çizgiromanlarındaki kişiye benzemiyordu mimikleride karakteride. Andrev yakışacak mı? Benim ilk izlenimlerim daha iyi biri bulunabilirdi yönünde ama diğer fragmanlarıda bekleyelim. Daha doyurucu fragmanların geleceğine eminim. Belki konunun baştan anlatılması bildiğimiz baştan anlatma değilde daha detaylı olabilir. Mesela Peter in babası ve annesini görüyoruz fragmanda. Her neyse sonuçta son teknoloji kullanılıyor ve bazı sahnelerdeki efektlerin direk örümcek adamın gözünden dijital 3D görüntülenmesi, sinemada 3d gözlüklerle sanki o gökdelenlerden biz zıplamışız gibi heyecan verecek düşüncesindeyim. Buda ilk defa bu filmle göreceğimiz bir heyecan olacak. Ayrıca ben bu ilk fragmandan anladığım kadarıyla çizgiromanına daha sadık kalınacak diyorum. Örneğin ağının ağ kartuşundan fırlatılması. Umarım örümceğin diğer özelliklerinide konusunun akışınıda çizgiromanına sadık olarak yaparlar. Bakalım daha çok var inşallah başarılı olur.