Amatör kişisel web sitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaseta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Kişisel web sitesi hazırlıyorum iletişim bilgileri resimler albümler özgeçmiş linkler felan içeren bir site olacak ama bunları geliştrecek temel bir site kodları lazım. yardımcı olunabilir mi acaba

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Joomla ya da duruma göre wordpress işini görecektir.
Wordpress kullanması daha kolaydır.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
wordpress'in üzerine yoktur.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
wordpress kullanmanı öneririm.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hocam drupal kullan, bırak wp ve joomla'yı. :)

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Anlamam ki kişisel site denince neden wp ya da joomla önerilir. Tamam ikiside alanındaki en iyisi hatta diğer dillere çevrilseler orada bile en iyisi olurlar. İnsan kişisel diyince kendisine ait kendisi yapabileceği birşeyler arar. Ben çok soru sordum zamanında herkes wp ve joomlayı önerdi kullanmadım kendim öğrenip kodladım bence sende öyle yapmalısın.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Kodlama yapabilmek için öncelikle çok zaman alır ve bir çok ekstra bilgiye ihtiyaç duyarsınız.
Bazı insanların kodlama yapmak ilgisini de çekmeyebilir bu durumlarda da işkence halini alabilir.

En hızlı ve güvenilirleri WP Joomla Drupal olduğu için onlar önerilir.
Artı olarak onlar yılların tecrübesini kullanjılabirliğe yansıtmışlarıdır ve çok iyi bilmeyenlerin de kullanmalarına yardımcı olmaktadırlar.

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İstediğin kadar bileşeni, temayı bulman açısından ve sana esneklik sağlaması açısından joomla tavsiye ederim.

monochrome

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1.Drupal şiddetle tavsiye ediyorum
2.Wordpress
3.Joomla
4.Xoops

ama bana dersen hangisini kendi sitende kullanırsın diye kesinlikle drupal derim. wordpress yanıltmasın seni.Çok çok esnek bi sistemdir.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Anlamam ki kişisel site denince neden wp ya da joomla önerilir. Tamam ikiside alanındaki en iyisi hatta diğer dillere çevrilseler orada bile en iyisi olurlar. İnsan kişisel diyince kendisine ait kendisi yapabileceği birşeyler arar. Ben çok soru sordum zamanında herkes wp ve joomlayı önerdi kullanmadım kendim öğrenip kodladım bence sende öyle yapmalısın.

İllaki kodlama yapacağım dersen wordpress altyapısı üzerine tema yapabilirsin. Kendi kodlarını çalıştırmana izin veren bir sistemdir. Çok esnek ve başarılı bir sistemdir wordpress. Her sayfaya ayrı bir tasarım bile yapabilirsin.

muhibbi

Asistan
Reaksiyon puanı
11
WordPress eklenti konusunda biraz sıkıntılı oluyor. Eklenti konusunda joomla daha pratik.