Amanoslar'da PKK'ya büyük darbe!

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
tbmmde_yeni_donem_basliyor13537563270_h956008.jpg


Osmaniye'de Amanoslar'da düzenlenen operasyonlarda 13 PKK'lı terörist öldürüldü, 5 terörist sağ ele geçirildi.

Osmaniye Valiliği, jandarma ve polis özel harekat timlerinin 3 Aralık tarihinde Amanos dağlarının Osmaniye kesiminde gerçekleştirdiği operasyonlarda 13'ü ölü 5'i sağ olmak üzere 18 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Osmaniye Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, son zamanlarda Amanoslar bölgesinde icra edilen operasyonlarda sağ olarak yakalanan teröristlerden alınan bilgiler, ele geçirilen doküman ve notlardan elde edilen istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda 3 Aralık 2012 tarihinden itibaren Adana Jandarma Bölge Komutanlığı'nın koordinesinde, terör örgütünün Amanoslar bölgesinde kış üstlenmesine engel olmak ve bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla Hatay, Osmaniye ve Gaziantep illeri bölgesinde Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Jandarma Komando timlerinden oluşan yaklaşık bin kişilik güvenlik gücünün katılımı ile zırhlı araç ve helikopter destekli operasyon başlatıldı.

Bölge genelinde son dönemde icra edilen operasyonlarda 13'ü ölü, 5'i sağ olmak üzere toplam 18 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlarda, 8 adet kaleşnikof, 8 adet M-16 piyade tüfeği, 1 adet RPG-7, 3 adet RPG-7 mühimmatı, 21 adet el bombası, 72 adet fünye, 100 gram A-4 patlayıcı madde, 12 adet patlayıcı düzeneği, 4'ü terör örgütü mensuplarının Kuzey Irak'taki ana karargahları ile görüşmelerde kullandıkları büyük telsiz olmak üzere toplam 10 adet telsiz, 3 adet dürbün, çok miktarda patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ile bol miktarda yiyecek ve yaşamsal malzeme ele geçirildi.
Açıklamada, terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü kaydedildi.

kaynak
 

XAFER37

Profesör
Katılım
17 Kasım 2011
Mesajlar
1,331
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
profesyonel birlikler geldiginden beri iyi darbe vurdular pkk ya, helal olsun allah yardımcıları olsun.
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,325
Puanları
113
devletimiz artık akıllandı, ama geç uyandı biraz. artık bundan böyle bir aylık talimle acemi ana kuzuları çakalların önüne atılmayacak, eğitimli uzman askerlerimiz ve polislerimiz cevap verecek.

onların yapabileceği bundan sonra sadece kalleşçe, namertçe pusular kurmak, yahut masum insanları arkadan vurmak.

cehennem seni bekliyor kalleş çakallar, bundan böyle size rahat yüzü yok. uykularınız bile delik deşik olacak.

bu ülkeye ihanet edenlerin kaçınılmaz sonudur bu.
 
Üst