DarkW
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Am3+ anakart lazım FX 6300 takılacak ve 1600 MHz ram takılacak max bütçe 450 TL
up
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
Son düzenleme:
Gıgabyte ga78lmt-s2pt fx 6300 işlemciyi açarmıO, asus M5A78 olmadı demi. Hayret bi şey yani.
2 ellere bakacaksın.Ben biraz bakındımda, FX serisi anakrtlar sırra kadem basmış. Tek tük . Ve pahalı. Anca şunu bulabildim.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bu anakartta oc yapılırmı bios uefimiO, asus M5A78 olmadı demi. Hayret bi şey yani.
2 ellere bakacaksın.Ben biraz bakındımda, FX serisi anakrtlar sırra kadem basmış. Tek tük . Ve pahalı. Anca şunu bulabildim.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
attım güncel görünüyor ama işlemciyi açmıyor ram takmayınca buzzer uyarı verdi ram takınca hiç ses gelmediE ,sen ona biosu attım demiştim.
bilgisiyarcı çok uzakta anakartı çalıştırmanın başka yöntemi yokmu kendim yapabileceğimAlma. Şu elindeki anakartı çalıştır.Olmazsa düşünürüz.
Kalın harf kullanma.Forum kurallarına uygun değil.