Aksunguuur
Doçent
İpade film atacağım ama altyazı sıkıntısından kurtulmak için yazıları gömmek istiyorum bi kaç program duydum denedim ama çok zahmeti ve uzun sürüyor. Var mı kolay önerileriniz?
Önerebileceğiniz program nedir?MKV'ye gömmeyi denedin mi?
Av player şimdilik ücretli hocam. Kredi kartım eşleşmedi ve şimdilik eşleşmesini istemiyorum. Xilisoftu deneyeceğim teşekkür ederim hocam.ipadde avplayer gibi uygulamalarla filmin yanında altyazıyı da atarsan algılar, illa gömüp izleyeceğim diyorsan Xilisoft Video Converter Ultimate çok hızlı çeviriyor tavsiye ederim.
Sağolun hocam bakayım.Kullanmadığım için bir program öneremeyeceğim. Matroska (MKV) bu tür konularda çok yeteneklidir.
Şurada editors kısmını bir incele.
Bende format factory adlı programı kullandım ama çok uzun sürüyor biraz değilformat factory ile de gömebilirsin ama uzun sürebilir...
haklısın hocam ücretsizleri de var ama moliplayer, vlc player, hd player, imedia player gibi...Av player şimdilik ücretli hocam. Kredi kartım eşleşmedi ve şimdilik eşleşmesini istemiyorum. Xilisoftu deneyeceğim teşekkür ederim hocam.
ff çok uzun sürüyor ben de tavsiye etmiyorumformat factory ile de gömebilirsin ama uzun sürebilir...
Önerebileceğiniz program nedir?
soft??? Altyazı videoya gömülmüyor. Dosyaya TXT olarak ekleniyor. sanırım bunu kastediyorsun. Bu yöntem avantajı çok. Video tekrar kodlanmıyor. Birden fazla altyazı eklenebiliyor. Kullanılan oynatıcıya bağlı olarak istenilen altyazı seçilebiliyor. Yazı boyutu tipi istenildiği gibi değişiyor. İstersen eklediklerini çıkarabiliyorsun.Hocam bu altyazıyı soft olarak gömer.
soft??? Altyazı videoya gömülmüyor. Dosyaya TXT olarak ekleniyor. sanırım bunu kastediyorsun. Bu yöntem avantajı çok. Video tekrar kodlanmıyor. Birden fazla altyazı eklenebiliyor. Kullanılan oynatıcıya bağlı olarak istenilen altyazı seçilebiliyor. Yazı boyutu tipi istenildiği gibi değişiyor. İstersen eklediklerini çıkarabiliyorsun.
Haklısın iPad belki MKV için altyazı göstermeyebilir ama vardır uygun bir yazılım.Evet hocam aynen dediğin gibi oluyor yani altyazı dosyasını yanında taşımıyorsun da zipleyip içinde taşıyorsun gibi. Ama hardsub videoyu değiştiriyor çıkarmak imkansız video paylaşım sitelerine falan eklerken böyle yapmak lazım oluyor altyazı desteği olmayan playerlar için böyle yapmak lazım ipad altyazı gösteremiyorsa diye hardsub önerdim.
Hardsub istiyorsan Avi Recomp deneyebilirsin. iPad'in altyazı desteği olan bi player uygulaması yok muymuş yani?