Altyapım oldu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
75 Mpbs destekliyor demiyordur o :)

75 Mpbs YE KADAR destekliyor diyordur. Yani 3-5 -10 Mbps de olabilir 75 te olabilir demek oluyor :D

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Hangi paketi kaç TL'ye aldın ?

Birde neden Türk Telekom :)
Bak şöyle anlatayım: Altyapımız yoktu, bizde TT başvurduk. Tahhütlü 24 ay 16 mbps 90 tl vardı babam kabul etmedi 2 aylık tahhüttsüz 24 mbps 257Tl yapmış. Tabi 2 aylık fiyatı 257 Tl 2 ay sonra başka firmaya geçecem. Yani gelip TT 24 mbps ev interneti çekecek.

Random123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Türk Net tavsiye ediyorum. taahüt olmaması gayet iyi. geçen ay biraz kopukluk yaşıyordum ama uzun zamandır hiç kopma kesinti vs olmadı. geçen ay yaşadığım problem muhtemelen türk telekom altyapı kaynaklıydı. genel bir arıza yani.

vaadedilen hız modem ayarlarınız doğruysa geyet güzel şekilde kullanılıyor.
davet kodumu ve linki paylaşıyorum.
Davet kodunu kullanarak gelirsen 1 ay ücretsiz kullanabileceksin.
oqn15no54pqs

merhaba, turknet'e başvuran arkadaşlarım 1 ay ücretsiz internet kazanıyor. tıkla: https://turk.net/p/oqn15no54pqs

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Türk Net tavsiye ediyorum. taahüt olmaması gayet iyi. geçen ay biraz kopukluk yaşıyordum ama uzun zamandır hiç kopma kesinti vs olmadı. geçen ay yaşadığım problem muhtemelen türk telekom altyapı kaynaklıydı. genel bir arıza yani.

vaadedilen hız modem ayarlarınız doğruysa geyet güzel şekilde kullanılıyor.
davet kodumu ve linki paylaşıyorum.
Davet kodunu kullanarak gelirsen 1 ay ücretsiz kullanabileceksin.
oqn15no54pqs

merhaba, turknet'e başvuran arkadaşlarım 1 ay ücretsiz internet kazanıyor. tıkla: https://turk.net/p/oqn15no54pqs
İnan bende TürkNet' e gelmeyi planlıyorum 2 ay sonra eğer gelirsem kodunu kullanırım çok saolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel habermiş hayırlı olsun gülle kullanız.
Çok saolun ?

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Selam arkadaşlar bugün bana TT' den mesaj geldi ! 2 Gün sonra gelip interneti bağlıyacaklarmış.
Ayın 8' inde bu ayın.
Umarım Herkesin Altyapısı olur. Keşke altyapısız yer kalmasa.