Altyapı bulunmayan yerlerde taşınabilir modem ve alternatifleri

Reaksiyon puanı
14
1) Turkcell superbox gibi mobil modemler varmış ve altyapının olmadığı yerde kablo çekmeye gerek kalmadan çekiyormuş yanlış bilmiyorsam.
2) Bu marka dışında aylık ücreti düşük olan ve uygun performanslı marka hizmeti var mı?
3) Ayrıca çevrimiçi oyunlarda performansı nasıl olur önereceğiniz internetin?
4) Kablo olmadığı için SIM kart ile mi bağlanıyorlar?
5) Kablosuz internet hizmetleride varmış SuperBox ve altermatiflerinin dışında, onlar nasıl?

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
845
Kablo olmadığı için neyle bağlancak akıl var mantık var sim kart ile 4.5G şebekesini kullanıyor.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
1) Turkcell superbox gibi mobil modemler varmış ve altyapının olmadığı yerde kablo çekmeye gerek kalmadan çekiyormuş yanlış bilmiyorsam.
2) Bu marka dışında aylık ücreti düşük olan ve uygun performanslı marka hizmeti var mı?
3) Ayrıca çevrimiçi oyunlarda performansı nasıl olur önereceğiniz internetin?
4) Kablo olmadığı için SIM kart ile mi bağlanıyorlar?
5) Kablosuz internet hizmetleride varmış SuperBox ve altermatiflerinin dışında, onlar nasıl?
1- Ben superbox kullanıyorum fiyat ve performans olarak önermem ama taşınabilir ve kablosuz olduğu için seviyorum.
2- o konuda bilgim bulunmuyor ama Turkcell bu konuda daha kuvvetli ondan daha iyi performans vereceklerini cok sanmıyorum.
3- Oyunlarda arada ping falan alıyorum, internetin böyle arada gidip geldiği de oluyor maalesef.
4- Evet sim kart takılıyor içine, direk uydudan alıyorsunuz interneti.
5- o konuda bilgim yok maalesef

Reaksiyon puanı
14
1- Ben superbox kullanıyorum fiyat ve performans olarak önermem ama taşınabilir ve kablosuz olduğu için seviyorum.
2- o konuda bilgim bulunmuyor ama Turkcell bu konuda daha kuvvetli ondan daha iyi performans vereceklerini cok sanmıyorum.
3- Oyunlarda arada ping falan alıyorum, internetin böyle arada gidip geldiği de oluyor maalesef.
4- Evet sim kart takılıyor içine, direk uydudan alıyorsunuz interneti.
5- o konuda bilgim yok maalesef
Uydudan değilde baz istasyonlarından aldığımı sanıyordum.