Altuğ'dan Başbakan'a Gönderme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Pınar Altuğ, Erdoğan'ın '3 çocuk doğurun' açıklamasına göndermede bulundu!

4551532.jpg

Pınar Altuğ, katıldığı Beyaz Show programında Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın '3 çocuk doğurun' açıklamasına göndermede bulunarak, çok dikkat çekici bir söz söyledi.

Bir süre sonra dünya evine gireceği Yağmur Atacan ile birlikte Beyaz Show programına konuk olan Pınar Altuğ, Beyaz'ın, "Başbakanımız dedi ya, 3 tane yapın diye. Siz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.

Altuğ, Başbakan Erdoğan'ın '3 çocuk doğurun' ifadesine gönderme de içeren şu sözleri söyledi:

"Zaman zaman hepimizin olduğu gibi karamsarlığa düşüyorum. 'Ya bu dünyaya acaba çocuk doğrulur mu' diye... Ama asıl bizim doğurmamız lazım ki, Atatürk çocukları daha fazla olsun."

Altuğ'un bu sözlerine üzerine Beyaz, 'Harikasın' derken, stüdyodan da büyük bir alkış koptu.

Kaynak

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
valla kendisini pek sevmem ama bu defa güzel söylemiş.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben şahsen Pınar Altuğ'yu yürekten kutluyorum.Ve son olarakta bütün anne babaların Atatürkçü çocuklar yetiştirmesini istiyorum...

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Saçmalamayın ya Atatürk çocukları onun çocukları bunun çocukları diye ayırımmı olurmuş, sığ görüşlü biri kendisi ve ondanda bu laflar beklenirdi...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bunun gibi insanların laflarından nefret ederim. Hep tribüne oynar bunlar. Asla samimi değillerdir. Bu yüzden söylediklerini dikkate almam.

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
amesfa dedi ki:
Saçmalamayın ya Atatürk çocukları onun çocukları bunun çocukları diye ayırımmı olurmuş, sığ görüşlü biri kendisi ve ondanda bu laflar beklenirdi...

+1

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
talihsiz bir açıklama ve talisiz bir cevap Beyaz'dan da gelmiş.

:D :D pınar da tam şak şakçıymış... keşke gerçek Atatürk'ü temsil edebilecek çocuklar doğursalar!

yine Atamızı alet ediyorlar, herşeyde olduğu gibi...

dduygusal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aman bu bu şahıs çocuk mocuk dogurmasın yoksa hangisindendi diye düşünüp durur bize türk olsun dürst olmaya çalışsın yeter
lütfen kışkırmalara alet olmayalım bu ülke kurtuluş savaşından beri ve dahada eski zamandan beri beraber yaşadı bundansonrada beraber yaşayacak yeterkı bu tip kışkırtmalardan uzak duralım yeter. Bende dış güçler bizleri bölüp zayıflatmak istiyor bunlar kürt bunlar laikçi bundanlarda ATATÜRK düşmanı gibi.lütfen birşey yapmadan önce biraz düşünelim saygılar arkadaşlar