Altın ejderhayı serbest bırak...

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
merhaba arkadaşlar uzun zamandır aradığım çizgi filmin adını buldum bulmuşkende paylaşım dedim
2006 samanyolu tv de başlamışdı adı: legend of the dragon.
türkçesi dragon efsanesi

filmin konusu 2 kardeş bi kız bi oğlan
iyi birer ninja olmaları için eğitiliyor zamanı geldinde ustaları anlatıyor yer yüzünde 12 bileklik var ve bu bileklikler 12 hayvanın gücüne ve yeteneklerine sahipdir bunların koruyucuları takabilir yani tapınak muhafızları takabilir..
ve altın dragon için iki aday var biri kız biri oğlan ama kız çok istekli takmak için oğlan ise kız kardeşi üzmemek için istemiyor..
neyse altın ejderha bilekliği kızı istemedi oğlanı ister ve takıp elini havaya kaldırıp "altın ejderhayı serbest brak" der... ve çocuk büyük bir adam bedenine ve ejdarhanın gücüne sahip olur..

neyse kız kardeşi ondan nefret ediyor...
12 bilekliği alıp güclerine sahip olmak isteyen kötü bi adam var ama 12 bilekliği almak kolay değil...
bileklikler sahiplerini kendi seçer ama almanın yolu duello yapmak bunun içinse kız kardeşi kendi tarafına çekmesi gerek ve çeker...
onada kara ejderi verir ama altın ejderhayı alma şartıyla ve kara ejderhayı takar onun gücüne onun bedenine sahip oluyor...
Kaynak
hatırlayan var mı?

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ejderha dedin Cartoon Networkte Yayınlanan Dişsiz isimli çizgi filmi aklıma girdi. Baya bakmıştım Dişsize ?

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Ben hatırlayamadım o çizgi filmi ???
Ejderhalar
maxresdefault.jpg

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Tamam teşekkür ediyorum