- Reaksiyon puanı
- 2,779
Bu durumdaki görüşlerinizi alalım..
Sonuna kadar katılıyorum.Helal olsun böyle güçlü insanları seviyorum.Helal olsun Meral Akşener'e her şeye rağmen Kemal Kılıçdaroğlu'na boyun eymedi...
Koltuktan başka hiç bir şey düşünmeyenlere güzel cevap verdi. Orada 4 parti ne bakanlık koparırız kaç vekillik alırız Cumhurbaşkanı yardımcısı mı oluruz hesabına yapışmış Kemal Kılıçdaroğlu'nun paçasına. Oyunu çok güzel bozdu Meral Akşener.
Halka rağmen halka inat zorla aday olmasını onaylamadı Kemal Kılıçdaroğlununun. Meral Akşener siyasi tarihe adını altın harfler ile yazmış oldu. Bu çıkışı tarih unutmaz.
Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesine gidip bu tarz acılı annelere ben koltuk sevdasına neler yaptın diye anlatır artık...
Not: Bakın görün İYİ parti CHP'li hesaplar ve siyasiler tarafında hain satılmış ilan edilecektir. Çok pis bir karalama kampanyası başlayacaktır. Belgeler videolar resimler kasetler havada uçuşacaktır demedi demeyin.
Başladılar bile hocam.Helal olsun Meral Akşener'e her şeye rağmen Kemal Kılıçdaroğlu'na boyun eymedi...
Koltuktan başka hiç bir şey düşünmeyenlere güzel cevap verdi. Orada 4 parti ne bakanlık koparırız kaç vekillik alırız Cumhurbaşkanı yardımcısı mı oluruz hesabına yapışmış Kemal Kılıçdaroğlu'nun paçasına. Oyunu çok güzel bozdu Meral Akşener.
Halka rağmen halka inat zorla aday olmasını onaylamadı Kemal Kılıçdaroğlununun. Meral Akşener siyasi tarihe adını altın harfler ile yazmış oldu. Bu çıkışı tarih unutmaz.
Kemal Kılıçdaroğlu seçim bölgesine gidip bu tarz acılı annelere ben koltuk sevdasına neler yaptın diye anlatır artık...
Not: Bakın görün İYİ parti CHP'li hesaplar ve siyasiler tarafında hain satılmış ilan edilecektir. Çok pis bir karalama kampanyası başlayacaktır. Belgeler videolar resimler kasetler havada uçuşacaktır demedi demeyin.
Meral Akşenere helal olsun. Ekrem İmamoğlu'da her kelimede her Cumhuriyet Halk Partisi'nin CB adayı Genel Başkanıdır diyor. Hepsi ayrı oynayıp ayrı saz çalıyor. Bu seçimi göz göre göre AKP'ye veriyoruz şaka gibi...Sonuna kadar katılıyorum.Helal olsun böyle güçlü insanları seviyorum.
Meral Akşener belediye başkanı adayı olacağını söylemişti ve K.K'yi aslında CB adayı istemiyordu. O yüzden de Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu ortaya attı. Fakat hiçbir işe yaramamış gibi görünüyor. Koskoca Atatürk'ün partisi CHP kimlerin eline düşmüş vah vah yazık.Olayın koltuk değil karakter ve millet meselesi olduğunu göstermiş oldu. Hala CHP ve masa fanboyluğu yapanlar kendi çöplüğünde boğulabilirler. O masa hayırlı olsaydı milletini ve gençlerin geleceğini düşünüp hala K.K aday olsun demezlerdi işleri vatanseverlikten çıkmış koltuk sevdasına dönüşmüştür sağlıklı düşünebilen herkes tarafını tekrar belirlemelidir
ek : devlet bahçeli gibi olmuş son cümlelerim tam onun sesiyle okumalık ?
Aslında dağılan altılı masa değil millet ittifakı olmuş da olabilir. İP ayrıldığına göre yerine HDP'yi masaya oturtabilirler. Zaten hem Kılıçdaroğlu hem de Babacan HDP'ye göz kırpıp duruyordu.
Aday olsun olsun yine çakılsın. Senelerdir partinin başında bir türlü bırakmıyor.
KK video atmış ben bu yoldan dönmem diyor. Ve Halil İbrahim sofrası burası herkes davetli derken HDP ve sol partilere göz kırpıyor görünen...
Bakalım körlemesine KK'yi savunanlar HDP ilede iş tutulursa genede sessiz kalacak mı.
Kılıçdaroğlu'nu her şartta savunanlar zaten CHPli görünümlü HDPliler.Bakalım körlemesine KK'yi savunanlar HDP ilede iş tutulursa genede sessiz kalacak mı.
Hangi sütten kesiliyormuş acaba? ?Geçen gün twitterda bir post görmüştüm.
Şu ülkedeki hayatı iki gün Hollandalı ineğe yaşatsan sütten kesilir diyordu.