Altcoin Mining

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnesV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesV

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar altcoin mining nasıl yapılıyor. Dogecoin, ONT, Holo,XRP Mining yapmak istiyorum. Bilgisayar ile mi yapılıyor ? Yoksa büyük mining rig ile mi pek bilgi bulamadım bununla ilgili.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Altcoinlerin bazıları mining yöntemiyle değil de farming yöntemiyle çalışıyor. Yani yıllık belli bir miktar parayı yok olmak üzere yatırıyorsun şirket de bir yıl boyunca sana yatırdığın para oranında altcoin veriyor. Zamanla altcoinler yükselince yatırdığın paradan daha fazla para kazanmış oluyorsun.
Elbette mining yapılan altcoinler de var. Tam olarak isimlerini hatırlamıyorum

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Arkadaşlar altcoin mining nasıl yapılıyor. Dogecoin, ONT, Holo,XRP Mining yapmak istiyorum. Bilgisayar ile mi yapılıyor ? Yoksa büyük mining rig ile mi pek bilgi bulamadım bununla ilgili.
Aman Allah'ım...Yoksa...yoksa...bir miningci mi doğuyordu ?

fifacıkardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bence artık mining kazançları azalmaya başladı.
Mining yerine ekran kartına vereceğin parayı DeFi platformlarına yatırabilirsin.
PancakeSwap'a bakmanı öneririm.
İnternetten daha detaylı bilgi bulabilirsin.
Bu platformlara sen paranı yatırırsın o da sana anlık oranlarla kazanç sağlar,ana paranı istediğin zaman çekebilirsin.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Altcoinlerin bazıları mining yöntemiyle değil de farming yöntemiyle çalışıyor. Yani yıllık belli bir miktar parayı yok olmak üzere yatırıyorsun şirket de bir yıl boyunca sana yatırdığın para oranında altcoin veriyor. Zamanla altcoinler yükselince yatırdığın paradan daha fazla para kazanmış oluyorsun.
Elbette mining yapılan altcoinler de var. Tam olarak isimlerini hatırlamıyorum
Telefondan yapılır mı bu iş ?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Tabi farming olayı paraya bağlı bir şey onun için yüksek kapasiteli sisteme ihtiyaç olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...