Yani benim yapmam gereken şuan birşey yok sanırım telekomu aradım başvuru yaptım vdsl için inşallah uzun sürmez birde merak ettigim bu hızı alabilirmiyimPortta yer olmadığı için size internet açamıyorlar, herhangi bir kişi internetini kapattırdığı zaman port otomatik olarak boşa çıkar ve o zaman siz hızlı davranıp internetinizi açtırırsanız port size verilir.
Sizin bu durumda birşey yapmanıza gerek yok port durumunu kontrol etmeniz yeterli. Doğrudur bence. Türknet kullanıcısıyım şuanda 84megabit desteklediklerini söylüyorlar ama ben 35lik paket kullanıyorum 35 alıyorum. Doğrudur sizinki de bence.Yani benim yapmam gereken şuan birşey yok sanırım telekomu aradım başvuru yaptım vdsl için inşallah uzun sürmez birde merak ettigim bu hızı alabilirmiyim
Çok teşekkür ederim hocamSizin bu durumda birşey yapmanıza gerek yok port durumunu kontrol etmeniz yeterli. Doğrudur bence. Türknet kullanıcısıyım şuanda 84megabit desteklediklerini söylüyorlar ama ben 35lik paket kullanıyorum 35 alıyorum. Doğrudur sizinki de bence.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam