Alt veya orta segment Telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Merhaba arkadaşlar,

Anneme telefon almayı düşünüyorum. Operatör telefonu düşünmüyorum.

İnternet çok çok az kullanıyor, ara sıra watsappı kullanır. Kullanımı kolay, işini görecek bir telefon arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
1000-1500 arası olabilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar,

İnternet çok çok az kullanıyor, ara sıra watsappı kullanır. Kullanımı kolay, işini görecek bir telefon arıyorum.

reeder p10s öneririm...

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Evet alpha bayağı şık bir cihaz ama performansını bilmiyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar,

Merhaba,

Pil performansi iyi olan bir cihaz olmasi anneniz icin daha iyi bir kullanim deneyimi sunacaktir. O nedenle lenovo vibe p1 modelini tercih edebilirsiniz. Ayrica vibe p1 tasarim olarak metal arka yuzeye sahip oldugu icin saglam kasasi ile dusmelerede dayaniklidir.

Bunun disinda bu fiyat bandinda lg g4, reeder p10s modelleride tavsiye ettigim urunler arasindadir.

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Tavsiyeler için teşekkürler, reeder p10s, lg g4, samsung a5 arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Samsung a serisini sakın alma xiaomi mi 5 alabilirsin hepsiburada ve n11.com da falan var 1499₺ tavsiye ederim tabi ithalagçı garantili

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Samsung a serisini sakın alma xiaomi mi 5 alabilirsin hepsiburada ve n11.com da falan var 1499₺ tavsiye ederim tabi ithalagçı garantili

A serisi görünüş olarak şık duruyor ancak detaylı inceleyemedim. Siz kullandınız mı ?

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
A serisi görünüş olarak şık duruyor ancak detaylı inceleyemedim. Siz kullandınız mı ?
Evet tasarım olarak çok şık fakat grafik işlemcisi falan çok kötü sadece tasarım için alınır ama artık diğerlerinin tasarımıda aşşağı kalmıyo taolga cem küçükyılmaz ve hakkı alkanda kesinlikle alınmaz dedi

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bende bilmediğim marka telefonlarda terettüdte kalıyorum, yarın bir gün arza verirse günlerce beklermiyiz, hizmet alırmıyız bilemiyorum.

O yüzden samsung lg arasında tercih yapmayı düşündüm.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bende bilmediğim marka telefonlarda terettüdte kalıyorum, yarın bir gün arza verirse günlerce beklermiyiz, hizmet alırmıyız bilemiyorum.

O yüzden samsung lg arasında tercih yapmayı düşündüm.
Tabi oda var oyüzden telefonu temiz kullanıcan

Reaksiyon puanı
35
Bence a5 2016 isinizi çok rahat görecektir zaten telefonda çok ağır şeyler yapmadığınızı belirtmişsiniz sizi üzmez bence

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bence a5 2016 isinizi çok rahat görecektir zaten telefonda çok ağır şeyler yapmadığınızı belirtmişsiniz sizi üzmez bence

Telefonu annem kullanacağı için zaten sınırlı kullanım yapacak, watsapp birde alo bide çekerse 2-3 fotoğraf işte :)