Almış olduğum sarj adaptörü orjinal mi?

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
207
Merhabalar Samsung marka 25 Watt sarj adaptörü aldım. Orjinal olduğunu anlamak için seri numara doğrulama gibi bir sistem yok galiba bulamadım ben. Nasıl orjinal olduğunu anlarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E ticaret platformunun ismini vermek yasak değilse verebilirim. Aldığım yer güvenilir bir yer satıcı da sitenin kendisi ve kurumsal bir yer.

Son düzenleme:

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,243
Merhabalar Samsung marka 25 Watt sarj adaptörü aldım. Orjinal olduğunu anlamak için seri numara doğrulama gibi bir sistem yok galiba bulamadım ben. Nasıl orjinal olduğunu anlarım.

E ticaret platformunun ismini vermek yasak değilse verebilirim. Aldığım yer güvenilir bir yer satıcı da sitenin kendisi ve kurumsal bir yer.

Buradan sorgulayabilirsiniz.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
207

Buradan sorgulayabilirsiniz.
Buradan yapamadım olmadı

1000045724.jpg

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
207
Elinizdeki ürünün seri numarasını girince olmadıysa büyük ihtimalle orijinal olmama ihtimali var. Hangi siteden almıştınız ?
Hepsiburada üzerinden aldım satıcı da kendisiydi.

1000045828.jpg

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,243
O zaman sıkıntı olmaz. Normalden ucuz olmasının sebebi eski parti olabilir onu tam olarak bilmiyorum ama Hepsiburada kendi adıyla sahte ya da imitasyon ürün satmaz.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
207
O zaman sıkıntı olmaz. Normalden ucuz olmasının sebebi eski parti olabilir onu tam olarak bilmiyorum ama Hepsiburada kendi adıyla sahte ya da imitasyon ürün satmaz.
Evet ben de o yüzden çok güvendim.
Bir de sahte ürünler de şarja bağlandığı zaman sadece hızlı şarj yazısı çıkıyormuş.
Orjinal adaptör de ise süper hızlı şarj yazıyormuş. Benimkinde süper hızlı yazıyor büyük ihtimalle orjinal ama dediğiniz gibi eski parti olabilir.