Almeida: Beşiktaş'ı Terk Edebilirim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı, "Beşiktaş'ı terk edebilirim. Avrupa'da oynayan ve zirve için savaşan bir kulüp için oynamayı tercih ederim" dedi.

Kartal'ın Portekizli oyuncularından Hugo Almeida, Siyah-Beyazlı camiayı üzecek sözler söyledi. Info FM'e konuşan golcü oyuncu, Marsilya'nın transfer teklifinde bulunduğu iddiası için, "Bu söylentiler geçen yıldan beri ortalıkta dolaşıyor. Resmi olarak henüz bir teklif almadım. Ama Marsilya ve PSG gibi iki büyük takımla adımın anılması hoşuma gidiyor" diye konuştu.

Fransız futboluna övgü

Fransız futbolunun Avrupa'nın en iyilerinden biri olduğunu belirten Almeida, "Medyada yer alan haberlere göre bana ilgi olacak. Her ikisi de büyük takım. Gerçekten şu anda ikisi arasında bir tercihim yok ama Beşiktaş'ı terk etmek zorunda kalabilirim. Ben Avrupa kupalarında oynayan ve zirve için savaşan bir kulüp için oynamayı tercih ederim" ifadesini kullandı.

lınk

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hep öyle derler uefa da yada şampiyonlar liginden oynamak isterim giderler hiç bir halt yapamadan gelirler ee noldu ''oynadım işte''

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
anca oynarsın almedia...satışı basmış herif

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
tabiki bir guiza değil ama onunla yarışacak kapasiye sahip kendisi ben beşiktaşta böyle bir açıklama beklerdim işimize yaramıyor gönderebiliriz diye almedia kimmiş ki yani

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
portekizli olmasa adını bile duyan olmazdı. bir türlü golcü üretemeyen portekizde nimetten sayılıyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Transfer döneminde hiç bir söze inanmayacaksın adamın ağzından duysan bile... 1 Eylül gelir transfer sezonu kapanır takımında kim var kim yok görürsün geri kalanı hikaye, şu gelecekmiş şu gidecekmiş...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
beşiktaşın küme düşmesi için sana ihtiyacı var kal kal.