Almanya'dan S6 Alacağım?

xxmanyak33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar öncelikle Almanya'dan enişteme Galaxy S6 getirteceğim sanırım oda ebay.de den sipariş verecek.Bununla ilgili 2-3 sorum olacak cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum.

1-Almanya'dan gelecek olan telefonu burada sarj ettiğimde bir sorun olur mu ? (Tam emin olmamakla beraber birisinden duymuştum avrupada kullanılan voltajla buradaki voltaj farklıymış yani telefonun bataryasına zarar verip yakmam değil mi?)

2-2. olarak arkadaşlar bu ebay.de ye bende baya baktım gitti gidiyor un Alman versiyonu sanırım da hani kafama takılan şey bu mesela 600 Euroya ' da 500 Euroyada S6 var acaba güvenilir mi ?

3-Son olarak sizce 500-600TL gibi bir fark oluyor Almanya'dan alırsam sizin böyle bir şansınız olsaydı sizde Almanya'dan mı getirtirdiniz yoksa 500 TL daha fazla verip buradan mı alırdınız ?

NOT:Türkiye fiyatı (gittigidiyorda) 2100 TL - Ebay.de 500 Euro 32 Gb için.(Ben 64 gb getirtmeyi düşünüyorum o da büyük ihtimalle 560-570 Euro)
Değerli yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.
Şimdiden herkese teşekkürler.

İYİ FORUMLAR.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
1- Ona uyumlu aparat var sıkıntı çıkmaz ama tam emin değilim
2- Satıcıya göre değişir fiyat farkı ve 32-64 seçenekleri arasındaki fark odur
3-Ben olsam Almanyadan Getirdim. Geriye kalan parayada kılıf aksesuar vb şey alırdım veya başka bişey.

xxmanyak33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim öncelikle cevapladığın için çok teşekkürler dün itibariyle telefonu aldırttım da aklıma şu takılda acaba Türkçe dil desteği var mıdır?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Türkçe Dil tabi ki var. Ayrıca şarj olayı sıkıntı olmaz avrupa da bizim gibi 220 V kullanıyor diye biliyorum. Türkiye'de kullanman için 130 lira kayıt parası gerekecek gibi. Hayırlı olsun